• dizüstü etek ve dizüstü bilgisayar'la set olusturur.
  • kayip da dizin altina du$meyenini bulmak zor zanaattir. h&m ve calzedonia iyi markalar bu acidan. penti'den ise kulotlu corap alip dizustunden pek medet ummamakta faide goruyorum.
  • kısa bacaklarım ve yağmur çizmelerime rağmen kendisi ile muhteşem bir ikiliyiz. jartiyer çorabı değil de over knee denilen bir arkadaş kendisi, yün veya pamuklu, parlak veya mat desenli vs olabiliyor. diz üstü çizmenizin birkaç cm yukarısına gelecek şekilde giyip mini etekle de giyebilirsiniz, elbiselerle de ben genelde opak çorap üzerine tercih ediyorum giysinin renklerine göre siyah çorapla gri, gri çorapla siyah, bordo, bej vs.. şu giymesin diyecek değilim dileyen giysin, lakin lütfen kendisi para verip ne kadarsa dizüstü çorap alsın, dize gelen çoraplarına asılıp ühü ühü dizüstü yapacağım diye kasmasın. geçen benden özenen bir kız gördüm sınıfta normal çoraplarını diz üstü haline getirmek için çekiştirmekten bir hal olmuştu.
    babetle de güzel oluyorlar aslında. ama dizüstü çorap her şeyin ötesinde bir tarz meselesi cidden. ne herkesin giyeceği, giymek isteyeceği bir şey ne de herkesin üzerinde herkesin e5 e çıkmış orospu imajı çizmeden kullanabileceği bir nesne. o nedenle evden çıkmadan aynaya bakalım, ağır makyaj yapmayalım.
  • külot ile bağlantısı var ise külotlu çorap oluverir.
  • candir, kullanislidir, mini etekle usumeyi de bi yere kadar onler (cidden farkediyor). kiyafetlerin ciddiyetini kirmak icin super kullanisli. siyah rengiyle koyu mavi rugan stiletto onerilir. ustten giydiklerinizi abartmazsaniz wannabe japanese schoolgirl etkisi yaratmamis olursunuz. japanese school girl olmayalim demiyorum, wannabe japanese school girl olmayalim diyorum. tuvit etekle guzel gidiyor.
    dizalti ve dizustu cizme ile deneme sonuclari: dizalti cizmede daha cici duruyor. dizustunde (cizmeden azicik daha yukarida biten corap) her an silah kacakcisi arkadaslarinizla bulusacakmissiniz goruntusu verebiliyor. pek gunluk degil yani.
    isimlerinden biri over the knee.
  • (bkz: zettai ryoiki)
  • dizistü yü görüne bile bir kıpırdanma olurken, çorap olayı da işin içine girdi mi titremeye başlıyorum. türk kızları neden giymiyor anlamıyorum !!1birbirr
  • (bkz: dostum çorap demişsin ama bu jartiyer)

    tanım: seksi olma çabaları için giyilen çorap türü.
  • ince uzun bacaklı hatunlarda ne kadar çekici duruyorsa tombul baldırları olan kısa bacaklı kızlarda da bir o kadar itici duruyor. giymeden önce vücudunuzu tanıyın kızlar.
hesabın var mı? giriş yap