• gopro karmaya portatiflik konusunda iyi bir cevap olmuştur. takip özelliği olması da cabası.
  • bugün yapılan tanıtımın ardından jon olsson tarafından ilk videosu youtube'da izlenebilecek cep boy iha.

    (bkz: https://youtu.be/4i9uo_szlqu)
  • takip ve gesture kullanimi ile go pro karma yi alt etmis, uber dji urunu iha ancak karmadan vazgecmek de o kadar kolay degil

    mavic pro almak icin sebepler

    +ultra compact , tasinabilirlik
    +gesture control
    ++++ takip ozelligi
    +7km menzil + goruntu tasima

    go pro karma almak icin sebepler

    + fiyata dahil olarak canta ve steady grip
    + go pro hero 5 i drone dan ayirip kullanabilmek ozellikle steady grip le
    + goreceli olarak uygun fiyat
  • (bkz: gopro karma) killer diyebilirdik fiyatı 999$ olmayaydı!

    inceleme videosu
  • karma ile mavic arasında kalanların işi zor. birisinde takip özelliği, öbüründe ayrılabilir gimbal. ne birinden, ne de öbüründen vazgeçilebilir. gerçi mavic alan ayrıca gimbal da alabilir. ama karma'ya fw update ile tracking gelir mi bilinmez.
  • mavic pro varken karma ile bir kıyaslamaya girmek gereksiz olur. dji çok uzun zamandır drone sektörünü domine etmiş ve aynı zamanda drone kullanıcılarının en büyük sıkıntısının da taşınabilirlik olduğunu bilen bir firma. kendi dronelarında yazılıma önem vermeleriyle bütün drone markalarını tek tek tokatlıyordu zaten.

    mavic pro şu anda alınabilecek en uygun fiyatlı profesyonel drone bence. gerçekten trekkinge giderken o ağırlığın üstüne dji phantom 4 taşıyabilecek babayiğit yoktu. tamamen film sektörü için iyiydi fakat mavic ile bütün kullanıcılara hitap etmeyi başarmış. 7km menzil, 27 dk uçuş süresiyle zaten sektör lideri olacakken bir de katlanıp taşınabilirliğe önem vermeleriyle son noktayı koymuşlar.

    her dji ürünün de olduğu gibi mavic proyu da almadan önce 2 ay kadar beklemekte fayda var. ilk ay hataları, çarpma videoları çıkıyor, ikinci aya kadar yedek parçası bulunmuyor. ikinci ayın sonunda artık ilk alanlar aldıklarından firma yedek parçalara yöneliyor. türkiyeye gelmesi de 3 ayı buluyor. fiyatında bir düşüş olmayacaktır kesinlikle fakat yurtdışından getirtebilecek olanlar şanslı. türkiyede gümrük v.s. derken gene 4.500 tlden aşağı olmayacaktır 1.000 usd lik cihaz.
  • holy shit dude!

    ağzımın suyunu akıtan drone. sırf şöyle oyuncaklara fütursuzca para dökebilmek için çok zengin olmak istiyorum lan!

    videodaki adam gibi olmak için neler vermezdim. cool pezevenk! garajında üzerine tek tek numara yazdığın skeytbordlarına sıçayım senin...

    (bkz: casey neistat)
  • fiyatı 600 dolar civarına düşerse gelecek yaza damgasını vuracak aletttir.
  • abd fiyatı 3000 tl türkiye fiyatı 6000 tl ahahaha lan abd'ye git 3 tane al gel, 4000'e sat. yol parası bedavaya gelir üstüne kısa bir tatil.. vay anasını..
  • ülkeye yasal yollar harici getirtmek zor olan alet. 500gr üstü olduğu için sivil havacılık mevzuatina göre işlemler yapmanız gerekiyor.
hesabın var mı? giriş yap