• ayakkabı konusunda gerçekten başarılı sayılı markalardan.pahalı evet ama bir defa alıp çok giyme mantığıyla kendi kendine artıya geçebilen bir marka....(reklamlar bitti şimdi haberler....)
  • ayakkabı ve çanta üreten bir marka. çevremdeki herkes tarafından dockers(san francisco) ile aynı marka olduğu iddia edilmekte. taksim centro çalışanlarından biri de bu iddiayı destekledi.

    edit: netekim hepsi haksızmış ben haklıymışım.

    şöyle de bir sitesi var: http://www.dockersbygerli.com/
  • inanilmaz guzellikte ayakkabi tasarimlarina imza atan, kaliteli malzeme rahat ayakkabi dusturuyla is yapan firma. ortalamadan biraz fazla fiyati ile akilda suphe uyandirsa da giyerken bunlari yok eden rahatligiyla alinasi marka.

    notumsu: ayakkabida rahatlik kismen gorecelidir belki ama malzeme kalitesi o kadar goreceli olmasa gerek.

    edit zone

    not 2: bazi modellerinde tabani ince yapida oldugu icin uzun yuruyuslerde sikinti yaratabiliyor.

    edit zone
  • bugüne kadar gayet iyi markalardan botlar da aldım, kötü yerden abuk sabuk markalı botlar da aldım, hiçbiri alır almaz su geçirmedi ama bu markanın botu azıcık yağmurda bile ayaklarımı sırılsıklam etti. üstüne para verip, tadilat yaptırdım, yine su geçirdi... ne desem bilmiyorum. gerçekten dandik ürünleri var.

    "sen de geri götürseydin" diyenleriniz olabilir, ben botu aldıktan 1 sene sonra yağmurda deneme fırsatım oldum. o 1 senelik zaman zarfında da botu kuru havada, 1 ya da 2 defa giyebildim. hem geri götürsem 1 sene önceki botun fişini nerden bulacağım?
  • senelerden beri kullandığım kaliteli ayakkabı & botların markası.

    http://www.dockersturkey.com/ şeklinde güzel bir web sayfaları var. pazar günü saat 00:30'da bir adet serisonu ürünü sipariş ettim (serisonu ürünlerde 50 tl dolaylarında indirim var şu anda). ups kargo ile çalışıyorlar. kargo ücreti de 0 tl. pazartesi günü akşam 18:00 sularında ayakkabımın kargoya verildiğine dair bilgi mailini aldım. 34 xx yyyy plakalı kamyonla 20:45 gibi hareket etmiş istanbul'dan. veee salı 13:30: kargomun eve ulaştığı bilgisini alıyorum. neyse, akşam eve geldiğimde sıkı sıkıya dockers bantlarıyla ağzı kapatılmış bir ups kargo poşetinde olduğunu görüyorum ayakkabı kutusunun. kargo paketini açtıktan sonra direkt olarak ayakkabı kutusunu görmüyorum. kırmızı ağırlıklı bir hediye paketine sarılmış vaziyette kutu. dockers bantlarıyla da sıkıca bantlanmış. öyle bir haldeki sanki hediye gibi. bu paket de açıldığında sarı-siyah dockers kutusu parlıyor adeta. kutuyu açtığımda da üzerinde gram toz bulunmayan kahverengi ruganlarım karşımda; beyaz dockers amblemli ince kağıtla korunmuş vaziyette tabiki. ayrıca kutunun içerisine bir adet sarı-siyah dockers poşeti de konmuş. faturam güzelce hazırlanmış, imzalanıp mühürlenmiş ve kargo poşetinin şeffaf gözüne yerleştirilmiş.

    tertip, düzen, kalite ve ciddiyet. on üzerinden on.
  • şemsiye açmaya bile ihtiyaç duyulamayacak kadar az bir yağmurda, 300 mt. yürümeyle su alan botlar üreten marka. insana yazlık bot mu olur sorusunu sordurtan marka. ilk kullanımdan sonra iade etmeye götürdüğünüzde de "deri su alır" şeklinde bir ifade ile iade talebinizi reddeden marka.
    derinin su alacağını biliyorduk da nemli havadan biraz daha ıslak bir havada bile su alacağını yeni öğrenmiş olduk.
  • ayağı s.kip atan botlar üreten marka. alalı 10 güne yakın oldu topuklarımın yukarısını ilk giyişimde yara edip arkasındaki ayağı haşat edip parçalayan tokmakla beni benden almıştır bu bot. henüz yağmurda giymek nasip olmadı ancak su da geçiriyorsa gidip o ayakkabıyı mağaza müdürünün kafasında parçalamayı planlıyorum.

    dockers olmuşsunuz ama adam olamamışsınız.
  • tabanı problemli ayakkabılar üreten ayakkabı markası.

    edit: tecrübe edilmiştir ki sattığı ürünlerin arkasında da durmuyor.
  • artık eski kalitede ayakkabı üretmeyen firma. çalışanlarından öğrendiğim kadarıyla sattığı ayakkabıları uzunca bir süredir taşerona yaptırıyormuş.
  • dockers'la alakası yoktur ve ayrıca bu markadan hayatta bot almam. normal ayakkabı da almam herhalde...
hesabın var mı? giriş yap