• şimdiye kadar tecrübe ettiğim en başarılı ipad döküman görüntüleme uygulaması.
  • dökümanları görüntülemenin yanında editleyebileğiniz, arayüzü sade ve başarılı, bir çok konuda fazlaca kişiselleştirme sunan naçizane ios programı. üstelik ücretsiz. aşağıdaki adresten indirilebilir:

    https://itunes.apple.com/…dle-free/id364901807?mt=8
  • pptx dosyalarınızı dropbox üzerinden görmüyorsa dropbox'a girip uzantıyı ppt olarak tekrar kaydettiğinizde görüyor.
    diğer office programlarına veya keynote'a para vermenize gerek kalmıyor.
    iyi ki varsın documents.
  • ios'a level atlatan applerin basinda gelir. o uzanti degistirmesi bile yeter.
  • readdle‘ın dediğine göre geliştirdiği bütün uygulamalar için bir hub, birleşim noktası gibi bir uygulamaymış.
    benim gördüğüm pdf expert by readdle ile neredeyse aynı özelliklere sahip bir uygulamadır. bir de bu uygulama yüklüyken pdf expert by readdle‘ı yüklersen; onun özellikleri buna da geçiyor.

    (bkz: #76959943)

    fakat yakın zamanda yeni bir özellik eklediler. attığın resimlerden birini açtın diyelim. eskiden sol üst köşede geri tuşu vardı ve o şekilde kapatıyordun açtığın resmi.

    şimdi yeni özellikle yukarı ya da aşağı hafifçe ittirince açılan resim kapanıyor. fakat sensivity’si o kadar hassas ki, resmi zumluyorum, bir anda kapanıveriyor. ya da zum yapmışım, biraz alta çekiyorum yine kapanıyor. inanılmaz kullanışsız bir özellik olmuş, bu alta ve üste ittirince kapanma özelliği...

    iphone’un kendi photos(fotoğraflar) uygulamasında bile sadece yukarı itince resmî kapatma varken readdle ağır saçmalamış ve en sık kullandığım uygulamada en çok yaptığın şeyi benim için eziyete çevirdi.

    bunun için feedback gönderiyorum, fakat hala düzeltmediler, onca küçük güncelleme gelmesine rağmen. bunun için uygulamayı kullanan başka yazarlar varsa, alttaki metni, ayarlardaki “send feedback” bölümünden göndermesini rica ediyorum.

    “hi
    ı am so angry that your new feature in documents and pdf expert. ı brought those to use as i want. but you change something i do not like.

    when i click a picture (jpeg,png), it’ll open. then if i push it down little bit or push it up little bit, the picture will close.

    this is so scum feature that i can not close it.

    ı use this apps for my painting works. and i insert all my pictures in documents and pdf expert.

    then i usually zoom that pictures. while i’m zooming one of my pictures, sometimes the picture is closing.

    then i want to crash my phone. ı am mad him/her who find this feature.

    ı beg all you, please remove this feature. please!

    or at least make it optional.

    photos in iphone have the feature that only for “push up”.

    please remove this scum feature. or we all painting students will erase this all your apps.
  • aynı zamanda iphone'a video da indirebilen bir eklenti.
  • harika bir uygulama pdf okuma pdf düzenleme windows ile wifi ile veri aktarma herşey kolaylıkla ve hızlıca yapılıyor
  • spotify'da olmayan şarkıları dinlemek için kullandığım uygulama. içindeki tarayıcıdan youtube video dönüştürücüyü açıp istediğiniz her şeyi indirebilirsiniz. ben hem onları hem de spotify listemde olmasını istemediğim bazı utanç verici şarkıları rahat rahat indirip dinliyorum, teşekkürler documents by readdle.*
  • tüm ios cihazlarda halihazırda bulunması gerekendir. app store'dan derhal yükleyin, zira; çok başarılı bir dosya yöneticisi olması bir yana; bütünleşik medya oynatıcısı, vpn'i, browser'ı ile birlikte, cihazınıza çağ atlatacak seviyede bir aplikasyon olduğunu göreceksiniz. ios cihazların olmazsa olmaz, bulunması elzem uygulamalarının başta gelenidir. hatta ve hatta cihazlara yüklenmesi zaruridir!
  • bu program iphone’u pc’ye bir adım daha yaklaştıran bir şaheserdir. kendi web tarayıcısından istediğiniz dosyayı, özellikle de müzik, video indirip apple music’e veda edebilirsiniz.

    apple’ın kendi files uygulamasına istediğiniz dosyayı aktarabilirsiniz.

    google hesabınıza giriş yapıp google drive’ınıza isteğiniz dosyayı yükleyip indirebilirsiniz.

    itunes bölümünden pc’ye/pc’den direk dosya aktarımı yapabilirsiniz.

    kendi vpn’ini aktif edip istediğiniz erişim engelli siteye giriş yapabilirsiniz.

    telefonun kendi fotoğraflar uygulamasında görmek istemediğiniz tüm fotoğraflarınızı bu uygulamada bir klasör oluşturup orada tutabilirsiniz.

    ve tüm bunlar ücretsiz, ücretli halinde çıta daha da yükseliyor ama gerek yok.

    eksik gördüğüm önemli iki nokta var;

    1. müzik çalar olarak kullanıyorsanız, uygulama telefonun kendi uygulaması olmadığı için eğer aynı anda farklı bir uygulamayı kullanıyorsanız, müzik, video oynatmayı kesebiliyor. yani telefon app’i arka plana atıyor, belki iphone 13/14’te ram daha yüksek olduğu için bunu yapmıyor olabilir. eğer 1000’lerce şarkı attıysanız ve cache çok dolduysa (web cookies, tumbnails vb) yine aynısını yapabiliyor.

    2. uygulamaya veya herhangi bir klasöre girişte en azında face id sormasını beklerdim.

    sonuç olarak en verimli hali müzik çalar olarak kullanmak. apple music, spotify ve itunes‘a bağımlı olmamak paha biçilemez. ben uygulamayı şiddetle öneriyorum.
hesabın var mı? giriş yap