• intro: sen kimsin ki? kimsin sen? ben doktorum taam mı? vasıfsız sensin.

    vasfını elindeki tek şeyle, doktorculuk oynamakla, göstermeye çalışan değişik bir tür. kendini ifade etmekten yoksun, genç bir kızın hayatını karartanlardan biri olmaktan imtina etmeyen, tez elden üremesi engellenmesi gerekenlerden biri. bu tipler toplumda can sıkmaya başladı çünkü. sen gittikten sonra artıklarınla buralarda uğraşmayalım. hadi en yakın taşı al da ez bir yerlerini. insanlığa bari böyle katkın olsun. doktor olarak bir boka benzediğin yok çünkü.
  • her gün minimum 10 entry yazıp, sağlık ocağında çay molasında hemşire ve hasta bakıcı teyzelere bu yazdığı boş cümleleri okuyarak gülüp eğlenen, aklı yarım arkadaşımız. aşırı asosyalliğini burada insanları engelleyip, boş yazılar yazarak master degree yapmaya çalışıyor. yazık ülkemin paralarına ki bu insanlara harcıyor. kendini doktor zanneden bir deli de olabilir. zira bu kadar beyinsiz doktor ile karşılaşmadım.
  • saçma entry’lerini okuyarak zaman kaybetmemeniz gereken kişi. inanın tek dolu entry’si yok o yüzden bu gibi yazarlar sadece server’da yer kaplar. oksijen israfı yaşı büyük aklı küçük yazar. köpeğim bile olur olmadık zamanlarda havlamıyor senin gibi. inanır mısın senin yaptığın işi kızım bakışları ile yapar üstüne para almaz. senin okuduğun okula tüküreyim ki senin gibi bir malı pazara sürmüş. artık kim kayırırsa...
  • gerçek hayatta insanlara üstünlük taslayıp burada lafları bir bir yiyince kudurmuştur. kudurrr senin gibileri piyasadan silinceye kadar durmak yok.
  • bu yaşlılardaki ağız folloşluğu da hiç çekilmiyor. herhalde tecrübeden kaynaklanıyor ki ağzından çıkanları tutamayarak kusuyor. ya da karısızlıktan parmaklarına vurmuş abazalığı.
  • helalimiz ile kazandığımız paramıza laf eden deyyus. senin paran var da ne oluyor. hala ‘’el” mahkumsun anladığım kadarı ile. ne oldu kızlar doktorluğuna yüz vermiyor mu? mühendis olsaydın bizim gibi belki biri pas verirdi ama bu mallıkla o da zor be. elini sikmeye devam karşiim.
  • daha tek kişiye laf geçiremeyen sen 500 kişiye kafa tutacak zeka pırıltısı görüyor musun kendinde? cahil cesareti ve mutluluğuna hayranım. ülkenin çomarı bile senden daha akılldır.
  • abimiz geh geh geh diye gülüyor. kendisi bir at olup gününü kesme şeker yiyerek geçiriyor ki proteinsizlikten vital organlarından biri olan beyninde pek gelişme sağlayamamış. beyne sahip mi? yazdığı cümlelere bakılırsa o da yok abide. vah vah yazıkkkk.
  • entry’lerimi sileceğimi zanneden oluşum. tekini silmem hepsi burada duracak. karı kız için buralarda zamparalık yapan kart beyefendi benim de kendisi gibi karaktersiz bir zavallı olduğumu düşünüyor. ele devam amcacığım sana buradan ekmek çıkmayacak. kas yap ki ileride yaşlılıktan fonksiyonlarını yitirmeden kendini son ana kadar tatmin et. yoksa sizin gibi kart zamparalardan bu toplum çok çekiyor. sonra gider kediye köpeğe hallenirsin alim allah.
  • hayatını kız düşürme üzerine planlamış adam. kitap nedir bilmez, türkçe nedir bihaber, cümlelere baksan yetersiz. hayatta sik soktan daha önemli şeyler de var biraz onlara yönel. sudoku çöz mesela beyin hücrelerini geliştirirsin belki. elvis mekanı terkedince halin ne olacak sen otur onu düşün.
hesabın var mı? giriş yap