• bugün twitter'da rast geldiğim içler acısı olay.

    sözlükte konusu açıldımı bilmiyorum. açıldıysa ve görmediysem kusura bakmayın.
    alakalıtweet

    herhangi bir hayvansever derneğine üye değilim.
    gidip ağızlarını burunlarını ellerine verip, cam çerçeve indirmek dışında beni ne sakinleştirir, ne yapılabilir bilemiyorum.
    birlikte ne yapabiliriz. buradan onu tartışmak destek almak istiyorum.
    bu canavarlar 300 lirayla yırtıp cezasız kalmamalı.

    hiçbir canlı böyle bir sonu hak etmiyor.

    edit: elbette hemen inanmayın. ben de inanmak istemiyorum. umarım yaşanmamıştır böyle bir şey. ama gördüğümden beri işletmeyi arıyorum ve cevap yok. belki suçluluktan belki gerçekten olmadı ve açıklama yapmaktan yoruldular. buraya koymamın bir amacı da belki bir bilen vardır ya da öğrenme durumu olan arkadaşlar. netleşene kadar tabi ki masumdurlar.
  • yaptılarsa allah belalarını versin.

    fakat tek bir kedi fotoğrafı üzerinden birilerini karalamak doğru gelmedi bana. olayın oluşumu ile ilgili bir kaynak yok. sadece bir tweet var.

    hoş, o kafe bu lokanta beni ilgilendirmez. hepsi yansın ama kediciğe bir şey olmasın. sonuçta görsel doğrudur yanlıştır bilinmez ama üzüldüm küçücük kediyi ölü görünce.
  • up
  • ne twitter'daki paylaşımda ne de sözlükteki başlığında hiç bir kaynak bulunmayan iddia. doğruluğundan emin olmadıkça gömmek doğru olmaz. kanıtlayın, yada ucundan bucağından bir delil gösterin ki destek verelim, gündem yapalım.
hesabın var mı? giriş yap