• serdar kılıç' ın twitter hesabından 17 ocakta attığı "yeni programin adi dogadaki insan oldu. unuttugumuz, dogada yasayan ata kulturumuzu yine muhtesem cografyamizda anlatacagim. svg. s." ve "arkadaslar, herbirinize tek tek yazmak istiyorum ama yazamiyorum lutfen mazur gorun. program saati ve tv kanalini duyururuz yakinda insallah" tweetleri ile duyurduğu ancak bir daha haber alınamayan müstakbel program.
  • an itibariyle başlamış serdar kılıç programı, tanıtımı çok hoştu. güzel de başladı.

    meraklıları trt haber kanalında izleyebilirler.
  • --- spoiler ---

    dogada nesli tükenen, dogadaki insandir."

    --- spoiler ---

    ilk bölümü yayinlanmis olan program. gecen sezonda cekilen dag evi programlarini seyretmis ve kendimi daga tasa vurmustum. game of thrones seyrettikten sonra depodan kilici cikarip evde kendi kendime triplere girdigimde olmustur. cocukken de zeyna seyredip disari cikar, savasirdim hayali düsmanlarimla. bakalim dogadaki insani seyrettikten sonra delirmisligim ne boyuta varacak merak icindeyim. (yekten gaza geldim)

    bugday ve cedeneden yapilmis kavurmayi hatirlatmis, et tütsülemeyi ögretmistir. seyrederken duygulu anlar yasatiyor.

    gölge ve rüzgari bu sezonda seyredebilecegiz, kocaman olmus simariklar. diger bölümler icin beklemedeyiz serdar reyiz. yelelerinden gayim tutasin. *
  • jenerik hazırlanırken feci halde fringe'den etkilenilmiş, güzel de olmuş.
    ilk bölüm itibariyle biraz neler yaptık, buraya nasıl geldik özeti hazırlanmış gibi. serdar kılıç yola çıktığında daha da güzelleşecektir program.
  • en sevdiği taşıt minibüstür.
  • trt haber programlarından biri.
    doğa aşığı serdar kılıç kamera önünde ve kamera arkasında sayabildiğim kadar 5 kişilik ekip dağ taş dolaşmakta.
    ardı ardına çıkan iki bölümü denk geldi izledim. son zamanlarda izlediğim en iyi programlardan. emeği geçen herkese serdar kılıç nezdinde teşekkür ediyorum. evde, iş stresinden ve büyük şehir karmaşasından ruhumu alıp doğadaymışcasına hisler yaşattıkları için.
    ve bizler ne kadar da yaratılışımızdan özümüzden uzaklaştık ve ne kadar da hızlandı herşey ve ne kadar da yavanlaştı.
    insan kendiyle ve doğayla başbaşa olduğu nispette ne olduğunu anlamakta, ne kadar da küçük olduğunu, bir o kadar da güçlü. ve yaradanını bulmakta bütün doğmatik, batıl bilgilerden uzak. saflığı...
    kısaca izleyin bakalım sizi hangi duygular saracak ya da sarmayacak ...?
  • duygu dolu ve harika manzaralarla taclandirilmis ikinci bölümü yayinlanmis olan program ya da bana öyle geliyor, her seyrettigimde agliyorum. sanirim köyümü fena halde özledim.

    dagda bayirda mahsur kalirsak bir kis günü hedik yapip karda yürümeyi ögrendik. diger bölümler ve ögreneceklerimiz icin hala beklemedeyiz serdar reyiz.
  • kaçıranların ve tekrar izlemek isteyenlerin serdar kılıç'ın resmi youtube sayfasından takip edebilecekleri güzide program.

    https://www.youtube.com/…darkofficial?feature=watch
  • serdar kılıç'ın ntv'deki doğada tek başına programından sonra trt'de yaptığı programdır.
  • televizyondaki en nitelikli programlardan biri. ilk üçtedir. izleyin, izletin.
hesabın var mı? giriş yap