• kulağa hayret verici geldiğinin farkındayım ama doğru. üstelik markası arçelik. evimde bundan 1 adet var.
    şimdi nasıl olduğunu soracak olursanız, şöyle ki
    arçelik teknik servisi yaklaşık 1 sene evvel taşındığım yeni evde mutfak bataryasına gitmesi gereken sıcak suyunu farkında olmadan bulaşık makinesine çekmiş. peşlerinden gelen, en az onlar kadar parlak zekalı tesisatçı da vaziyetin farkına varmadan 1i bataryaya öteki bulaşık makinesine gitmesi gereken 2 soğuk suyu da bataryaya bağlamış. ha bunun farkına ben varamıyorum zira buderus teknik servisi o sırada henüz eve gelip kombiyi çalıştırmamıştı, kendim açıp çalıştırırsam garanti dışı oluyormuş. yani bağlantığiyı doğru yaptıklarını teyit etmenin bir yolu yok.
    neyse kombi için servis geldi. baktım bataryada sıcak su yok. adama dedim bu ne ulan amk bu kombi bozuk! o da duruma anlam veremedi ama gitti banyoda sıcak su buldu. alet çalışıyor bize müsade dedi gitti.
    sonradan birden sıcak suyu bulaşık makinesine çekmiş olabilecekleri olasılığı geldi.
    ama içimden öyle iş mi olur amk! hem teknik servis hem de peşinden gelen tesisatçı el ele verip böyle üstü bir zeka örneği göstermemiştir herhalde dedim.
    ama içime kurt düşmüştü bile. gittim tabağı çanağı ambalajından çıkartıp makineye doldurdum. attım bi tablet başlattım yıkamayı. kombiye kulak kabarttığım anda duyduğum o ses resmen beni dumura uğratmıştı.
hesabın var mı? giriş yap