• bulunduğu semt itibariyle* insana anlamsız bi huzur veren,bilimum duvarlarında 'bu gün ellerinizi kaç kere yıkadınız'yazan ve sarışın,bol makyajlı bayan görevlilerin ortalıkta çokça bulunduğu hastane.hasta ziyaretine gelmiş olan ben ve dört arkadaşlım,6. kattan kantine inmeye üşenmiş,hastanenin çatısına çıkarak* bak sigaralarımızı içmişizdir.
  • 25 yıldır istanbul'da ayakta kalmaya çalışan hastane. oldukça kurumsal çalışıyorlar. çok iyi bir doktor kadrosu ve sağlık ekipmanlarına sahipler.
  • arşivinde mühür vurma işi yapan kadın dahiliye doktorunun kaşesini ve imzasını attı. iki farklı imza var elimde. göz doktorunun yaptığı muayeneyi de iptal etti.

    ayrıca danışmadaki kişiye sorulan fiyatı ödedikten sonra bir o kadar daha tahsil etmek istediler işin yarısında. vermeyince "yav tamam hadi sana o kadar olsun" dediler ama ş**** d**** isimli kadın aklınca çaktırmadan raporu değiştirdi ve yukarıda bahsettiğim usulsüzlüğü yaptı.

    bu olayın peşindeyim. ekşi'de de entrysi olsun istedim. selamlar!

    edit: sağlık bakanlığına yazdım. onlarda da iş yok maalesef. kadından savunma almışlar. o da ağzından tükürükler saçarak yazarken soyadımı karıştırmış. bambaşka bir şey yazıyordu soyadım olarak. sağlık bakanlığı'nda görevli kişi de bana bunu aynen gönderdi. insan bir bakar benden mi bahsediyor diye. sizin profesyonelliğiniz bu kadar işte.

    sonuç olarak bu kadın orada oturup sahte imzalar atıp sahte kaşeler basarak maaş almaya devam etmekte...
  • kaçın kurtarın kendinizi. bir hastane düşünün ki yaptığınız dünya kadar masrafla hizmeti, personeli anlayışı sıfır olsun. devlet hastanesi mi ki bu bir doktor 4 hastayı aradan çıkarmaya çalışıyor? hafta başında ameliyat için saat 10'a randevu aldık. sağolsun şu saat oldu doktor beyciğimiz muayenelere bakıyor. bu randevu ne işe yarar? madem ameliyata gireceksin, ne diye diğer hastalara o saatler arası randevu veriyorsun?
    hastamız ameliyattan sağlıklı bir şekilde çıksın da hastanenin önünden geçeni dövsünler.
  • sahibi doğan birgül'dür, refika birgül'ün babasıdır, hatta refika hanım zamanında buranın idari yöneticiliğini yapmıştır. diğer akrabaları aynı hastanede hekimlik yapmaktadırlar. yıllardır çevresindeki apartmanları teker teker satın alıp bünyesine katarak monopoly oynar gibi ilerlemektedir.

    bünyesindeki çoğu kişiyi tanırım ama oscarı otoparkçısına vermek istiyorum. "helikopter inecek yer lazım" deseler ağzına kadar otoparkı 5 dk'da boşaltır sonra tekrar doldurur.
  • sadece sizden para almaya bakan, hizmet kalitesi sifir, sacmasapan bir hastane. mumkun oldugunca uzak durun.
  • odemeyi yaptiktan sonra yonlendirilmeyi gectim kimsenin yuzunuze bakmamasi.

    hizmet olarak kiyaslama yapilacaksa en kotu hastaneden en az 10 kat daha kotu bir hizmet soz konusu.

    ayrica dunyanin en suratsiz odyometristi burada odyometri olcumleri yapmaktadir.
  • kocaman kırmızı ışıklı panolarla
    bayan kadın doğum doktorumuz vardır duyurusunu yapan gericiliğe teslim bilimden uzak bir hastane gitmeyin.
  • babamın ölümüne sebep olan rezil hastanedir.
hesabın var mı? giriş yap