• çok özledigim, dondurmalarına yandığım, ulkemizin guzide isletmelerindendir. ayrica nerede istanbulda ayni lezzet, ayni fiyata... ah simdi alsam iki top, sahilde efil efil dolanirsak yiyiversem!
  • dedikleri kadar varmış, dondurmaları gerçekten efsane. şeker veya tatlandırıcı değil, dümdüz süt tadı alıyorsunuz dondurmadan.
  • kac seferdir meylettigim ama servis elemanlarini maskesiz bir sekilde dondurma dolabinin uzerinde sohbet ederken yakaladigim icin boynumu buke buke dondurmalarini tatmaktan vazgectigim pastane. adamlar dondurmayi kaselere koyarken kapatamiyorlar agizlarini, hele soyle riskli bir durumda. normalde ne durumdalar hayal bile edemiyorum.
  • eğer işbu başlığa konu pastane çanakkale kordon'daki doğan ise geçen sene enteresan zamanlar yaşamış pastane olabilir. geçen yaz doğan'ın önünde kocaman bir afişte "doğan pastanesi olduğunu iddia eden diğer dükkanlarla alakamız yoktur" gibi bir not yazıyordu. 5-6 dükkan sonra hop yeni açılan doğan pastanesini gördük. onda da doğan 2 pastanesi halis muhlis alıştığınız lezzet gibi bir not vardı.

    aile içinde bölüşülemeyen bir miras konusu kokusu almıştık o zaman ama işin aslı nedir bilmem *. şu anda internetteki sayfalarda iki şubesi vardır yazıyor. belki de barışmışlardır, kimbilir. küslük ipek mendil kuruyana kadar *

    senaryoyu yazdım, çektim, oynadım, sonlandırdım. hikayenin aslını bilen varsa aydınlatsın bence.
  • çanakkale merkezde en güzel dondurma yenecek pastanelerden biridir. önünde kuyruk olur genelde. üstüne kadir usta'dan peynir helvası çakıp, tatlı orgazmı yaşayabilirsiniz.
  • dur yolcu silüetine bakarak kahvaltı yapmak gibi bir gaflete düştüğüm mekan. an itibariyle çay sigara eşliğinde boğaza bakıyorum, canım sıkılıyor 2023'deki halimize.

    bunun mekanla alakası yok tabi. dondurması nefis. servis kötü ama.
hesabın var mı? giriş yap