• istanbul tıp fakültesinde* psikiyatri doçenti; adını tofaşın kuş serisinden almış, davranış bilimleri dersini diş hekimliği öğrencilerinin baş belası yapmaya and içmiş bir insan.. derse bodum bardağında kahvesiyle gelir, koca amfinin kahve kokmasına sebep olurdu, bizim de canımız çekerdi. en son vatan gazetesinde "sevgilimle yapabiliyorum ama karımla olmuyor" başlıklı bir yazının altında resmini görmüştüm.
  • hacibekirin damadı olarak tanınır. eski milli yüzücülerdendir, hatta 1961'de manşı geçmiştir.
  • hacı bekir'in 5. ku$ak yöneticisi..
    ayrıca vapuru jet ski ile takip eden amca'dır.
  • bir hastalık ya da belirtilerinden bahsederken (ulan dersi hiç dinlemiyormuşum demekki neden bahsettiğini hatırlamıyorum) örnek olarak " uzaylılar dişime çip yerleştirdi ibne olmamı sağlamaya çalışıyorlar" diyerek hepimizi yarmış olan prof. tur...
  • esprili olup aynı zamanda cool görünebilen, saf karizma psikiyatri uzmanı.
  • ayni zamanda izmir piyasasinda faaliyet gosteren system admin. siradi$i bir tarzi vardir.
  • terapi yapan psikologları sünnet yapan berberlere benzetmiş psikiyatrist.

    --- alıntı ---

    şüphesiz psikologlar terapi merkezi çalıştırabilir. bir psikologun psikoterapi yapması için klinik psikoloji mastırı sahibi olması şart. çünkü bunun için gerekli yetkinlik ve yeterliliklere sahip olmalı. öte yandan bunların hasta bakması, insan hakkı ihlalidir ve bir berberin sünnet yapmasından hiçbir farkı yoktur. ancak tüm bunlara rağmen bu merkezlerin polis marifetiyle kapatılması şık değil. yumuşak bir geçiş sağlanabilirdi.
    bu karmaşanın önüne geçmek için bir an önce ruh sağlığı yasası çıkmalı ve mesleki roller belirlenmelidir. çünkü yetkisiz ve yetersiz kişiler hasta bakıyor. bu süreci yakından takip ediyoruz. hatta psikologlar derneği ile ortak bir dil oluşturmak için görüşmelerimiz sürüyor.

    --- alıntı ---

    http://www.isteinsan.com.tr/…ologlar_ayaklandi.html
  • an itibariyle ekranda hastalarından bahsetmektedir. etik ihlalinin allahını yaptığını yarın ona anlatacak bir aklı selim çıkar mı çapa psikiyatride bilinmez tabi.

    açımlayıcı edit: ismini vermediği hasta kendi hikayesinin tvde anlatıldığını gördüğü an halaylar kurulur, şenlikler başlar
  • hastalarının ismini vermedikçe, bir vaka takdimi şeklinde anlatmanın etik ihlali olmadığını bilecek kadar aklı olan;itf nin en harika hocalarından biri.
hesabın var mı? giriş yap