• zamanında mecburen koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebi dendiğinden desteklenen doğu perinçek'in boyalarının akması durumu.
  • doğu perinçek kendini çok zeki sanıyor ama oyuncak gibi oynandığının farkında değil.
  • türkiyenin en büyük gizli faşistiyle, en büyük açık faşistinin ittifakıdır.
  • ihanet ittifakı.
    akp ''yeni türkiye'' yi hareket ettiren ( geriye doğru) milli motordur.
    milli motora benzin lazım, yağ lazım, gaz lazım.
    cemaatin benzini tükendi. liberallerin yağlaması bitti. şimdi perincek ve ulusalcı bozkurtları, teklemeye başlayan milli motora gaz, cehennem ateşine odun taşıyor.
    perinçek 70 li yıllardan beri her daim karşı devrimci cephede konumlanmış karanlık bir tiptir. şimdi, türkiye tarihinin en karanlık, en karşı devrimci güruhuyla iş tutması garip değil.
  • yahu kalkıp da parlamentoda bulunan bütün partilerin aslında rte'nin piyonları olduğunu görmüyorsunuz da, onların birbirleriyle yaptıkları al gülüm ver gülüm anlaşmaları görmüyorsunuz da, bugün yere göğe koyulamayan iş adamlarının (!) akp ittifakıyla milyonları götürdüğünü görmüyorsunuz da yıllarca hapislerde sürünmüş, kanalı aldığı cezalardan kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olan, gazetesi sadece vatandaşların yardımlarıyla ayakta kalan perinçekle akp ittifakı diyorsunuz. yemin ederim bu zeka seviyesiyle türkiye hakettiği gibi yönetiliyor.
  • kürt düşmanlığı ve dogmatik faşoluk üzerinden vücut bulan kirli ve gerici ittifaktır.
  • '' devrim konyadan filizlenecek ! ''
  • birilerinin iddia ettiği gibi basit üç günlük siyasi çıkarlardan ibaret bir şey değildir. uzun zaman önce planlanmış kirli bir ittifakın zamana göre aktör değiştirmiş halidir.

    2004 yılında, sonraları ergenekon, balyoz, vs. gibi süreçlerde tutuklanan dönemin kuvvet komutanlarının da aralarında bulunduğu bir milli güvenlik toplantısında bizzat recep tayyip erdoğan, abdullah gül gibi akp'nin büyüklerinin altında imzası olan bir planın son ayağıdır.

    https://pbs.twimg.com/media/cymv1_gwwaahdug.jpg

    milyonlar paralel safsatasıyla uyutulup bugün bu kirli plan tıkır tıkır işletilmekte. ne demiş aziz üstad: "küfür bile devam eder ama zulüm devam etmez". mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler.
hesabın var mı? giriş yap