• vatan partisi genel başkanı ve cumhurbaşkanı adayı sn. doğu perinçek barajı yıktı ve 100000 oyu geride bıraktı. şimdilik oyu 116200 olmuş durumda. cumhurbaşkanlığı seçiminin milli mevzilerde yapılması garantilenmiş oldu.

    --- spoiler ---
    bütün engellere, basın ambargolarına ve psikolojik savaşlara karşı vatan partisi'nin yürüttüğü çok etkili kampanyayla doğu perinçek 100 bin imzayı 6. günde buldu ve aştı. perinçek adını cumhurbaşkanı adayları arasına yazdırdı. perinçek'in 100 bini aşmasına rağmen vatan partisi çalışmalarına ara vermiyor. saat 20.00'ye kadar imza kampanyasına tam gaz devam ediyor.
    --- spoiler ---

    evet, sözlükte de destek verdiğimiz bir kampanya sonucunda, (bkz: doğu perinçek'e imza veriyoruz kampanyası), doğu perinçek cumhurbaşkanlığına aday oldu.

    (bkz: doğu perinçek isminin hatırlattığı 20 güzel olay)
  • doğu perinçek'in alacağı oyların bir kısmının ak parti tabanından gelmesi söz konusu. son zamanlarda doğu perinçek ak parti tabanını etkileyecek söylemler geliştirmişti. bu oylar ikinci turda erdoğan'a dönebilir.
  • meclis'te olması gerekir. her düşünceden bir başkanın meclis'te olması ülke sağlığı açısından faydalı olacaktır. kendisini ne kadar sevmesemde böyle düşünmekteyim.
  • görünen o ki ; tüm seçmenlerine imza attırmıştır.
  • doğu perinçek vatandaşın demokrasi bilinci sayesinde topladığı oydan çok imza toplayabilmiştir. doğu perinçeğin değil demokrasiye inanmışların başarısıdır.
  • aştı da nasıl aştı diye sormak lazım. chplilerden rica ederek buraya kadar.
    neyseki zamanım yoktu da imza atamadım. valla, yanardım cehennemde cayır cayır.
  • sevinilmesi komik bir olaydır.adama yüz bin oy bile çıkmayacağını gösteren olaya neden seviniyorsunuz.adam ite kaka diğer partilerin yardımıyla anca bu imzayı buldu.mesela 10 milyon oy alacak biri yüz bin imzayı 6 günde mi toplar :) kendinize gelin beyler.
  • benim temel karamollaoğluna imza verdiğim yerde doğu perinçek'in de 100 bin imzayı geçmesi normal sonuç. imza verenlerin en az yarısı m.ince nin çağrısına uyan chp lilerdir, bende temel reyize imza vermeseydim perinçek için imza verebilirdim.
  • cb secimlerinde %0,3 oy almasina engel olamayacaktir.

    adalet yuruyusune teror yuruyusu diyen, muhalefeti yerden yere vuran bu zata imza atan chp’lilere sadece yaziklar olsun diyorum.
hesabın var mı? giriş yap