• uni group partilerinin 1987 doğumlu dj'i...

    ayrıca erken yaşta büyük başarılar kaydeden bir dağ bisikletçisidir..
    (uludağ'da kar yağışı altında kirazlı yayla'dan oteller bölgesine kadar yokuş yukarı pedal çevirdiğini kendi gözümle görmesem asla inanmazdım.)
  • boyle bir de sitesi varmis yurdum diycey'sinin:

    http://www.djdogus.com/
  • ortalama bir dj'dir. soundcloud da görüldüğü üzere remix ve mash up yapmayı denemis ama hic olmamış; bulaşmasın bile. sosyeteye, o ünlü mekanlarda çalmaya devam etsin, o memnun insanlar memnun.
    kısaca; dergi, gazete ve sosyetenin sisirmesinden baska birsey degildir.
  • w lounge istanbul'un muzik direktorlugunu yurutmekte ve her cumartesi performans sergilemektedir . setlerinin basarisi bir kenara , canli performansini dinlemeyen varsa derhal gidip dinlenmesi gereken bir muzik adamidir .
  • 12 mayıs'ta evlenecek arkadaşımdır, bir yastıkta kocasındır.
  • kendisini çok fazla takip edip dinleme şansı bulamadım ama ankara'da you'da çalmıştı bir keresinde, kendisini ilk defa orda dinlemiştim. piyasa müziklerin aksine genellikle bilinmeyen house şarkılar çaldı. burdaki eleştirileri görünce biraz şaşırdım aslında, belki de house müziği çok sevdiğimden ben beğenmiş olabilirim ama kötü bir dj değil gibi sanki. teoman'ın söylediği bu aşk fazla sana remix'i çalmıştı bir tane gayet beğenmiştim. bir de bir house klasiği olan mk'ya ait olan burning'in şöyle bir remix'ini çalmıştı, helal olsun dedirtmişti bana.
  • 2012 yazını çeşme beach partilerinde çalarak geçiren dj. özellikle 7800 çeşme beach in kadrolu elemanı sayılır. hatta 2012 eylül ayında 7800 çeşme beach vol>3 by doğuş çabakcor adlı albüme imza atmıştır. üstelik albüm d&r sıralamasın da 2 hafta ilk sırada kalmıştır. kendi yaptığı setleri ile aslında baya bir ilgi görmüş hatta setlerini çalmak için sürekli yutdışına gidip geliyor. her cumartesi 93.7 fg(futuregeneration da 18:00 - 19:00 arası dinleyebileceğiniz ayrıca www.cabakcor.com ya da www.soundcloud.com/doguscabakcor adreslerinden parçalarını ücretsiz dinleyebilirsiniz.
  • fg'de çalmasının dışında pek tanımazdım kendisini bugün bir soundcloud'unu gezeyim dedim ve eski progressive setlerine bayıldım açıkcası. hepsini download etme imkanı vermiş setlerine bu güzel birşey.dolayısıyla kendisinin bütün setlerini indirmiş bulundum iyice bir keşfedeceğim ve bu yorumu tez zamanda genişleteceğim.
  • kendisinin hysteria isimli seti sağlamdır.
  • setlerini bilmem, ancak google görsellerde kendisini arattığımızda karşımıza david guetta ile birlikte verdiği poz çıkıyor. bu pozda, guetta da kendisi de emre belözoğlu kadar boya sahip gibi görünüyor.
    allah affetsin, demek değil amacım, bir insan kısa da doğabilir; ama buna maşallah diyeceksek, biscolata erkeklerine yanıp tutuşan türk kadınları iran'a falan kaçsın amk.

    dipnot: senin boyun kaç ki? diyecek olanlar özel mesaj atabilir. burada şov basmak istemiyorum.
hesabın var mı? giriş yap