• sıkça cahil sohbetlerine dahil olmam sebebiyle, açık yüreklilikle söyleyebilirim ki en cahil insanların sohbetini bile doktor muhabbetine değişmem.

    - ay xxx'e ahmet hoca girmişti benim, kurulda ağzımıza sıçmıştı, göstermediği muayeneyi sormuştu sonradan öğrendik ki türkiye'de birkaç hoca o şekilde müdahale edermiş hastaya :/

    - geçen bir hasta geldi, dedi hocam siz hocasınız o yüzden sütyenimi de çıkarayım ben. hayır mı deseydim? ahahahahahaha

    - ya 5 yıl van'da kaldı aysel, oradan geçti diye biliyorum ben.

    - 12.000 lira almış dönerle ama ben katiyen o nöbetlere gelemem.

    - içeri girdim ne göreyim? dalağı kontrol etmeden kapatmışlar hastayı, dedim açın hemen, bir baktım dalak yarılmış, hemen toparladık, hayatını kurtardım adamın.

    - ben yine geçen doktorken...

    alayınızı delik deşik ederim bak elimde bıçak var, sokarım. çok ciddiyim. sizin gibi manyaklardan biri rapor verdi tertemiz, 1 gün yatmam.
  • şu anda bir durumdan dolayı bol memurun bulunduğu bir yerdeyim. bir tane de doktor kızla arkadaş olduk. geçen otururken çatkapı yanıma geldi muhabbete başladık. tamam anlıyorum okurken yoğunlar, tus çalışırken yoğunlar da, be arkadaşım güncel hiçbir konuda konuşamıyoruz. dizi film soruyorum izlemedim diyor, bilindik bir iki influencer'dan konu açıyorum bari gömelim de konu çıksın diye tanımıyor, twitter'da şunu gördün mü diyorum kullanmıyorum diyor, hafiften siyasi değindirme yapıyorum topu almıyor. aklım tutuldu muhabbet bulana kadar. biz ne konuşucaz senle? bari bir iki hasta çekiştir konu açılsın o da yok.

    anlıyorum çok yoğunlar, nöbetiydi bilmem nesiydi derken emekleri ödenmez de doktor muhabbeti sıkıcılığı diye bir şey kesinlikle var. kendi hür irademle kızın yanına gideceğimi sanmıyorum daha.

    edit: ekşi sözlük nasıl bir yere döndü, normal bir şekilde, hakaret etmeden, mesleğe saygımızı belirterek girdiğimiz entry bile hakaretle karşılanıyor. moderatöre şikayet ettim alttaki yazarı, yarın da üşenmeyip resmi kurumlarda gereği neyse yapıcam. bu öyle bir dünya değil çünkü. gece gece durduk yere kimse hakaret yemeyi hak etmiyor.

    ayrıca bırak da kendi kalitemi ben bileyim, iletişimde olduğum kız sorduğumda ne bir tiyatroya ne de bir müzeye gittiğini söyledi. kabul etmesi zor değil. sıkıcı işte muhabbetleri, napayım yani. karakterleri kötü, tü kaka insanlar demedim, yoğun oldukları için gündemi yakalayamıyorlar dedim.
    aman neyse, bu üsluba çok bile anlattım.
  • iyidir kötüdür bilemem ama gördüğüm kadarıyla tıp harici herhangi bir konuda konuşamıyorlar. dünyadan haberleri yok desem yeridir. olum böyle hayat mı yaşanır, az çıkın memleket görün.
  • bi gerizekalılar demediğiniz kalmış..entellektüel olarak çoğunun unuttuğu sizlerin bildiği kadardır..
  • cerram nabiyon?
hesabın var mı? giriş yap