• bazı durumlarda haklı bir sallamadır. sağlık sektöründe bir dönem çalışmış sonradan üniversiteye geçmiş biri olarak çok fazla içli dışlı oldum. özellikle mesleğe yeni atananların kendilerini kanıtlama çabasında iken altına uyguladığı gereksiz kompleksleri ve mükemmeliyetçi davranışları karşısında ister istemez sitem edebiliyorsunuz. her meslekte çiğ dönemi olur insanın ama doktorlardaki kadar bariz olmaz. çünkü üniversitede kendilerinin farklı olduğuna o kadar inandırırlar ki (bunda üni hocalarının da büyük katkısı var) o pohpohlamanın sonucunu gerçek hayata geçince yaşadıkları şokla anca atlatıyorlar. bu çiğlik sürecini atlatmaları birkaç yılı alıyor. bu süre zarfında ağır derslerinden dolayı gençliğini yaşayamayan çocuklar mezun olunca hayatlarındaki tek statüsü olan doktorluğu yaşantısını her alanına yayıp aldığı arabanın plakasındaki "dr" yazmasından tutun da mail adreslerinin başına kadar "dr" kısaltmasını koyuyorlar. bu yüzden doktor olanın bir şekilde doktorluğunu belli etmesi diye bir durum ortaya çıkıyor çünkü üniversitesinde o kadar ağır dersler altında eziliyorlar ki mezun olunca haykırıyorlar. sayıları çok azdır hem tıp okuyup da hem de üniversitenin tiyatro kulübü ile oyun almış kişi, sayıları çok azdır tıp okuyup da üniversiteyi temsilen bir spor müsabakasına katılan kişi..

    o yüzden çok görmeyin.
  • moda değildir. yıllardır doktorların yaptıklarının internet nedeniyle daha çok yayılması sonrası yapılan eleştirilerdir.

    şu doktorlar ne zaman meslektaşları arasında art niyetli ve kötü olanların olabileceğini kabul edecek merak ediyorum. hepiniz birer melek değilsiniz bunu neden anlamıyorsunuz ?
  • doktorsuz kalın.
  • doktor mağduriyeti de sıktı. beceremiyorsunuz işte. bunlara laf da edemeyeceğiz. kimse üstüne bir söz almıyor. herkes masum, herkes kusursuz. memleketi b.k götürüyor, herkes problemi ötekine ittirme derdinde.
hesabın var mı? giriş yap