• xyz 123. sulh ceza hakimliği'nin raci şaşmaz'ın talebi üzerine verdiği xy.yx.2018 tarih ve 2018/xyz d.iş sayılı kararı uyarınca bu başlıkta yer alan içeriklere erişimin engellenmesine karar verilmiştir.
  • raci şaşmaz'ın en son yapımı ama gerçek hayatta.
    pana yapı yetkilileri tarafından gerçekleştirilmiştir.
    - elemanlar önce açılışını başbakan'ın ve bakanların yaptığı fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde 4 adada 4 projeyi almışlardır: brooklyn park / life / dream ve city
    - halk açılışında başbakanı gördüğünden projelere güvenip ev almıştır.
    - bu projelere 2000 aile 700 milyon tl yatırmıştır.
    - herkes inşaatların başlamasını beklerken şirketin yönetim kurulu başkanı raci şaşmaz projeler için tek bir çivi çakmadan son sürat şirketlerin içini boşaltmaya başlamıştır. hatta şirketten mal kaçırma ve hileli iflas konularında sabıkalı olan maruf dindar'ı da bu iş için tutmuştur.
    - devasa şirketlerin içinde sadece bir masa bir sandalye kalana kadar içlerini boşaltmışlardır.
    - şirketleri birbirine ortak yapıp, başlarına %80 engelli ve hasta emekli çaycısını getirmiş ve şirket yönetiminden kaçarak bağlantısını koparmaya çalışmıştır.
    - ev alanlar, şirketin içinin boşaltıldığını ve şirketin evleri yapamayacağını öğrendiklerinde raci şaşmaz 60 milyon tl peşin para ile denge yatırım holding'i almıştır. bu para, inşaatları bitirmesine fazlasıyla yetecek bir paradır.
    - tarihin en büyük alçaklığını da işte bu noktadan sonra yapmışlardır. gidip arsa sahiplerine, sözleşmeleri iptal ederek mevcut ev alanları boşa çıkarıp, yeni sözleşme yapmayı teklif etmişlerdir. bu yolla kendileri aynı evleri ikinci defa satma fırsatı bulacaklar ve kendilerinden ev alanlar ise içi boşaltılmış şirketle baş başa kalacaktı.

    konuya ilişkin bir video
hesabın var mı? giriş yap