• şimdiye olur dediğim ama olmayan bağlamadır. diller dut yemiş bülbüle dönmüş anlaşılan.
  • yok hala sosyal medyada gezi mezi tatavası var ama artık mevzu dış güçlerin maşası, içimizdeki hainler üzerine gidiyor.

    "dolar hebele hübele olduk mutlu musun gezici? sizin yüzünüzden milyonmilyar kaybettik" mevzuları artık kullanmıyorlar.

    e yani dolar beyefendi hazretleri olmuş 6 bilmemne...
  • simdi size ufak bir bilgi aktarayim arkadaslar. 2013 yilindan beri yurtdisinda yasiyorum. polonya'da.

    buraya geldigimde 1 tl yaklasik 1.78 - 1.80 zl arasinda gidip geliyordu.

    2018 yilinin 10 agustos tarihine gelene kadar 1 defa yukseldigi olmadi. hep dusuyordu.

    su anda 1 tl 0,65 zl yani artik 1 zl 1,55 tl civarinda. ve ne kadar inanmayanlar olsa da turkiye'yi kimse siklemiyor avrupa'da. kimsenin umrunda degil. kimse turkiye acayip ileri gidiyor nasil yapariz da dolar, euro ve diger yabanci para birimlerini yukseltiriz diye zaman harcamiyor. zaten sorun sadece dolarin yukseldigini dusunmekle basliyor. bunu anlamaniz gerekiyor arkadaslar. sadece dolar yukselmiyor, butun diger para birimleri yukseliyor. kaldi ki onlarin da yukseldigi yok aslinda. turkiye battigindan, turk lirasi deger kaybediyor.

    sozun ozu bu dis mihraklarin oyunu, gezicilerin bilmem nesi falan degil olum anlayin artik. yillardir turk lirasi deger kaybediyor. sadece su anda farkina varabiliyorlar.

    sen herkes ile kavga edersen, komsularinla iyi gecinmezsen, urettigin tek sey savas icin olursa, cok da farkli bir sonucun olmasi mumkun olmuyor.

    muhendisim. cok sevdigim bir soz vardir. calisan sisteme dokunmayacaksin. o calisan sistemi degistirdiler ya, yanlis yaptilar iste. demokrasi iyiydi.
  • `geziciler bi durun allahınızı severseniz zaten ortalık karışık` diyor olabilirler.

    yangın var amk yangın ülke yanıyor.
  • "ekonomik saldırı, linç operasyonu, yoğun olarak son on yılda türkiye’ye karşı yürütülen büyük operasyonun sadece şimdiki halkasıdır. gezi terörü ile başlatılan, 17-25 aralık’la devam ettirilen, 15 temmuz’da intihar saldırısına dönüştürülen “türkiye’yi durdurma, küçültme” planının parçasıdır. kim böyle bir şey olmadığını söylüyorsa bilin ki o ya çok cahil ya da işin içindedir." (bkz: ibrahim karagül)

    (bkz: konu kilit)
hesabın var mı? giriş yap