• tamam espirlere bugüne kadar güldük eğlendik, belki bir çoğumuz ciddi anlamda zarar görmedik; bunun için hükümete oy verenlere oh canıma değsin iyi oldu diyenler bile oldu ama olan hükümete oy verenlere olmuyor. (bkz: anamız ağladı be)

    yakında kurumsal şirketler başta olmak üzere şirketlerin çalışanlarının büyük kısmının işten çıkarma haberlerini, iş ilanlarının bir bir kapandığını, kepenklerin sokaklarda çoğunlukla kapalı olduğunu fark edebiliriz.

    ne yapacağız?

    kılıçdaroğlu istifa etse sağlam bir muhalefet kurulsa. ama öyle siyasetçilerden, fen edebiyat fakültesinin mezunlardan falan değil; mühendislerden, bilim insanlarından, ekonomistlerden.. kısaca gerçekten ülkeyi ayağa kaldıracak alanlarda uzmanlaşmış kişilerden.
    sonra tekrar seçime gitsek?
  • kesinlikle katıldığım teşhis. yani ciddi bir olay, tabii ki ilgili başlıklarda konuşulur ama ilişki konusunu açıyoruz dolar esprisi, edebiyat konusu dolar esprisi... komik değil artık!
  • espri degil gercek olduklari icindir.
    espri olsa guldururdu bence.
  • yanlıştır, bu bence bayağı iyiydi.

    ha bu arada merak etmeyin arkadaşlar, sizin dediğiniz gibi bir şey olmayacak, bu mallarla aynen devam, nato kafa nato mermer. tecavüz kaçınılmaz, bari zevkini çıkartalım.
hesabın var mı? giriş yap