• dolar illa ki oralara gelecek ama 6 ay sonra mi 6 yil sonra mi orasi muamma dedigim ongorudur
  • dolar 2.80 de oldukça güçlü bir desteğe sahiptir. 3.00 da psikolojik bir direnci var o bölgede satışlar geliyor. daha önceki yorumlarımda dolarda yatay hareket beklediğimi belirtmiştim ve haklı çıktım. doları anlamak için dxy grafiğini iyi analiz etmek lazımdır. dolara bakınacağınıza streline zaman ayırsanız fena olmaz. geldiği seviyeden alım yapmayanı döverler.
  • goldman sachs ın 14 eylül 2015 türkiye raporunda*, türkiye için 2016 yılı sonu dolar öngörüsü 3.65 olduğu göz önüne alınırsa gayet makul seviyedir.

    aylar sonra gelen edit: 15.12.2016 tarihi ile dolar 3.48 tl oldu. 15 eylül 2015 tarihinde yani raporun yayınlandığı gün 3.06 ydı.
  • akp uzatmaları oynuyor diye diye 14 sene geçti hocam artık penaltılara mı geçsek?
  • bayram da bodrum da 2 milyon insan var, bir o kadar antalya'da çeşme'de, bu ekonomi nasıl kötü bir anlatın bana ne olur? tamamen boş, anlamsız demeçler. bu ülkenin ekonomisi hiç olmadığı kadar iyi bu aşikar.
  • deli saçmasıdır. (bkz: brexit) sonrası amerika resesyon tehlikesiyle nasıl başedeceğini kara kara düşünürken amerika'nın faiz arttırması ve bunun sonucu olarak oluşacak doların yükselmesi durumu amerika'da (bkz: deflasyon)'a bildiğin benzin püskürtmek olur. amerika uzun zamandır düşük enflasyon belasıyla uğraştığından bir türlü faiz arttıramıyordu. brexit sonrası faiz arttıramayacağına göre dolar nasıl yükselecek güzel kardeş? küresel ekonomi diye bir terim bildin mi?

    önüne gelen ekonomist gibi davranıyor ya, ben ona kızıyorum. uzmanlık alanın değilse bir konuda yorum yapmak başkalarını da zarar verir.

    birazcık bu işlerden anlıyorsam amerika'nın doları düşürmekten başka çaresi yoktur. tekrar bir (bkz: qe) programına başlamazlarsa resesyon tekrar dünya ekonomisini kasıp kavuracaktır. 2016 ilk yarısına ait enflasyon verileri her ne kadar umut vad etse de ben yine de amerika'nın uzun bir süre faiz arttırmayacağına inanıyorum.

    yazılanları yatırım tavsiyesi olarak almayınız. ekonomilerde ne olacağını en uzman analist dahi bilemez.
  • gerçekleşmesi gayet mümkün ve mantıklı olan beklentidir.

    iki yıldır 2015 ekonomik krizi ve 2016 ekonomik krizi başlıkları ile dalga geçiliyor ancak gerçek şu ki, bir kriz "var" ve yapılan sadece patlamanın ötelenmesidir. ekonomide tıkanıklık olmasa neden sürekli ve tekrar tekrar (1) varlık barışı, (2) sgk prim borcu affı, (3) bedelli askerlik çıkarılsın? keza, çek kanunu değişikliği --ödenmeyen çekler için hapis cezasının yeniden getirilmesi-- bu sıkışıklığı açıkça gösteriyor.

    diğer yandan, adamın bir haber sitesi için verdiği röportajda söyledikleri için "kaynak belirtmemiş" diyen arkadaşları da gördük ya, filim adamsınız vesselam*. doktora tezi mi veriyor lan?

    ekonomi sıçmamış olsa neden yurtdışına kaçırdığı çalıntı parayı geri getirsin?
  • 14 senedir tekrarlanan teranelerin yeniden modifiye edilerek piyasaya sürülmesi hadisesi.

    he yavrum kriz çıkacak ve siz akp hükümetinden kurtulacaksınız he.
  • zamlar yolda
hesabın var mı? giriş yap