• euro için de merak ettiğim değerdir. sanki ikisi de 10 tl'yi görecek diye tahmin ediyorum.

    akp, ülke tarihinin en yüksek dış borcunu yapıyor, dolar ve euro bazında ülke rekorlarını kırıp paramızın en değersiz dönemini yaşatıyorlar, en ölümcül terör olaylarını yaşatıyorlar, ilk defa ülkeye toprak kaybettiriyorlar, en çok suç oranı onlar zamanında yaşanıyor, en çok yolsuzluk, hırsızlık, tecavüz, işçi kazaları onların döneminde gerçekleşiyor, insan gerçekten hayret ediyor. benzin, basın özgürlüğü, sanat falan devam edeceğim ama gerçekten liste çok uzun.

    önceden o kesim sadece bencilce kendini düşünür ve maddiyata önem verir derdik. kendilerine bir şey olmadıktan sonra oylarını; ülkesini ve bayrağını ayaklar altına alan hırsızlara, ahlaksızlara vermelerini anlıyorduk. diğer kesim için ahlak, özgürlük, adalet gibi manevi duygular daha önemliydi ve bencil değillerdi. haber alma özgürlüğünün engellenmesi bile onların oyunu değiştirir bunu biliyoruz.

    ama bunlar ölmüşler haberleri mi yok anlamıyorum. ne olması gerek daha? bu seviye başka bir seviye. ceplerindeki paranın değersizliğini bile anlayamıyorlar. yok olmadan uyanılmayacak bir noktaya gelmiş ülke sanırım.

    iyi ki o seçimler hep kaybedilmiş. ne oldukları anlaşılmayacaktı yoksa. ihale başkasına kalacaktı. vay be meğer şer dediğimiz şey hayırmış.

    ben de nasıl başlık açıp ne yazdım konu nereye geldi anlamadım amk.
hesabın var mı? giriş yap