• başlarda bana biraz ağır geldiği için benimseyemediğim ama sonrasında her sıktığımda hangi parfümü kullanıyorsun tam sana göre bir koku diyerek insanların benimsememi sağladığı şimdi de vazgeçemediğim parfümüm.
  • geçen hafta sephora'dan denemek için 10 ml minik boyunu aldığım parfüm. notalarına bakınca sıradan gibi gelmişti bana fakat deneyince anladım ki çok özel bir parfüm gerçekten. biraz olgun ve oturaklı bir kokusu var. yani pek yaşıma uygun değil aslında. normalde sıkıcı bulacağım bir çizgide olmasına rağmen notaları o kadar güzel harmanlanmış ki kaç gecedir bileğime sürüp kokusu eşliğinde uykuya dalıyorum. meyveler, beyaz çiçekler ve vanilya çok güzel ve dengeli bir şekilde harmanlanmış. her mevsime ve okazyona uygun bir kokusu var ama çok sıcak havalarda düşük dozda kullanmak lazım. biraz boğucu olabilir yoksa. kalıcılığı ve yayılımı da tam not aldı benden. en kısa zamanda koleksiyonuma tam boyunu dahil edeceğim.

    buradan da notalarına bakabilirsiniz: görsel
  • kadın için olanı da erkek için olanı da günlük kullanıma ağır kaçar. kadın için olanı çiçeksi ama fazla yoğun özel günlerde tercih edilebilir. erkek için olanı oldukça baharatlı ama şahane.
hesabın var mı? giriş yap