• ilk bölümü bugün itibariyle starda yayınlanmış dizidir.
    can yaman her zamanki gibi * bakışlarıyla oyuncumsuluğuna devam ediyor. basit bir dizi ama , kadro çok tanındık. özellikle (bkz: türkü turan) , (bkz: hakan kurttaş) ve (bkz: ırmak ünal) var . kiralık aşk çakması diyenler olmuş. kısmen doğru. o dizide tıkandıklarında yan roller diziyi götürüyordu. bu yüzden üstteki isimler projeye dahil edildi diye düşünüyorum. onun dışında , aşk laftan anlamaz ve kiralık aşk karışımı bence. cast yanlış. uyumsuz.
    dizinin tek güzel detayı bulut :) benim küçük şehzadem:)
  • star tv'nin ateşböceği'nden sonra yayına soktuğu ikinci yaz dizisi.

    bana göre ateşböceğine göre daha izlenesi ve keyif veren bir iş var karşımızda. oradaki zorlama 'komedi' hali burada yok. evet, ilk bakışta birçok diziye benzetilebilir, hatta yabancı bir diziye* de pek fazla benzetenler gördüm ama uyarlama olduğuna dair bir detay da yok. bir de, sıra sıra benzetilen dizilerin hepsinin aslında, yeşilçam filmlerinden arak sahnelere dolu olduğu unutulmamalı. yani "şuna çok benzemiş" dediğimiz dizi de yeşilçam'daki herhangi bir filme çok benziyor... önemli olan biraz da, klâsik de olsa izlediğimiz şeyin bizde nasıl bir etki bıraktığı olmalı. ben dolunay'ın ahım şahım bir başlangıç yaptığını düşünmüyorum açıkçası ama izlemesi keyifli bir iş çıkmış kesinlikle ortaya... -spoiler riski- bu arada ferit*'e gerçekten katlanamadım. bu kadar soğuk, egolu, kibirli bir karakter niye? neden böyle olduğunu da öğrenemedik, intihar sebebi. böyle giderse nazlı* için, deniz'i* daha makbul bir aday olarak görebilirim... diziye ilk bakış minvalindeki yazım içinse, beklerim.
  • çok orjinal konu bravo.

    zengin erkeğin helikopterle gelmesi, süper lüks arabaları, simetri takıntıları, mükemmel görüntüsü, katı prensipleri. fakir ama mükemmel kişilikli ve ideal kız. asla yüzünü yere eğdirmez, hep yanlış anlaşılır. yavaş yavaş elektriklenme başlar.

    dizide henüz başrol erkeğe aşık, güzel, zengin ve kötü kalpli kızı göremedik.

    çok klasiksiniz abi çok ya.

    eminim işiniz bu olduğu için yabancı dizileri bizden daha iyi takip ediyorsunuzdur. game of thrones tarzı yapımlar çok maliyetli olur evet kabul. ama az maliyetli, kaliteli konuları olan sitcomlar da var.

    şu dizilere baktıkça kaliteli senaryo ve konunun oyuncudan daha önemli olduğunu anlıyoruz.
  • şimdiden defalarca yazılmış daha da çok yazılacak ki dizi kiralık aşk'ın kopyası. hatta bir ara acaba telif ödeyip, yasal yoldan cover mı yaptılar acaba diye düşündüm. jeneriği kaçırdım, haftaya bakacağım. kiralık aşk'ın başlarında ikiliyi sevgili zanneden italyan işadamları vardı bu dizide de japon işadamı ve eşi aynı şeyi yaptı vs. bu detayı bile kopyalamışlar.
  • young and hungry adlı dizinin kopyası.
  • 8 temmuz gecesi olacak olan doğa olayıdır.

    (bkz: dolunay)
  • sanırım grinin elli tonu kitabını alıp softcore işlemişler. herif kaslı, kız anastasia steele. çok deli sevişme dönecek gibi. rtük olmasa kırmızı noktalı filmleri aratmayacak. yiyişmeler var ama hemen geçiyor sekanslar. bornozlar yerlere düşüyor falan. kız fetiş gibi. gazetecilik yerine gastronomi öğrencisi, özel bir hizmetçi parçası olmuş. bu sefer konu mutfakta geçiyor. sevişmelerini bekliyoruz.

    softcore erotik dizi.
  • dünyanın en klasik formatının işlendiği dizi. önüne geleni siken zengin adamları dizginlemek için fakir kız öne sürülür. sonra olaylar gelişir.
  • bugün havada duran o yuvarlak beyaz top.
    balkonumda otururken bakıştık uzunca
    elimde çayım ve yanında da müzikle.
    leonard cohen yakışıyor bu manzaraya.oturup tadını çıkarmalı.
  • korede bu sezon epey tutulan my secret romance'a epey benziyor. zengin erkek, özel aşçısı kız aşkı. yalnız orada olaylar one night stand ile başlıyor. burada o yemez no:309dan sonra.
hesabın var mı? giriş yap