• bu şekilde o kadar yaşaması mucize olan kadın. asıl anlamadığım, bu kadın bu hale nasıl gelmiş? bir teorisi olan varsa lütfen anlatsın.
  • asıl buna yardım kampanyası başlatalım!
    varsa tabii böyle bir yardım...
  • gübre viralidir.

    açmayın.
  • bu ney lan.. :s açmayın arkadaşlar.

    ben pek inanamadım solucanların bir gecede bu hale getirebileceğine, kaldı ki o kadar saattir kanama ile hayatta kalması da anlamsız.

    yine de söylüyorum tekrar açmayın. elim ayağım boşaldı yemin ediyorum..
  • açmaz olaydım allah kahretsin bu ne yaa. o hale gelene kadar nerdeymiş bu insan evlatları. kadın inliyor orada kameraya alma derdindeler ha bire hayvan herifler.
  • herifte videoyu çekip sonrada yürüyüp gidiyor. bildiğin, bu görüntüyü çekip liveleak'e atarım diye. ulan aklım almıyor ya. kadının bu hale nasıl geldiğini çözemiyorum. çekimi yapan kişinin düşünme mantığınıda çözemiyorum.

    kadın sonra hastaneye gitti mi?
    gitse kurtarılabilecek mi?
    o solucanları bir insan evladı da temizlememiş mi?
    kadın herhalde çok kötü bir mahallede böyle uyuşturucu bölgesi falan o yüzden kimsenin umrunda değil.

    of ya mazoşist gibi niye izledim ki birader.
  • tedavi edilmediği için iyileşememiş bir yaranın derinleşmesi sonrasında o bölgede oluşan ölü dokulara çeşitli böceklerin ve sineklerin larvalarını bırakması sonucu ortaya çıkan tablodur. yani o canlılar solucan değil.

    öldüğümüz zaman ne olacağımızı düşünüyordunuz ki? kadın bir anlamda kafasından ölmeye başlamış işte.

    (bkz: gerçekten açmayın)

    sorular üzerine tıbbi olmayan kelimeler ile eklemeler:

    - kadının beyninin yarısı filan yenmemiş, beyin hemen saçların kökünde başlamıyor. deri, deri altı dokusu, kafatası filan derken epey bir mesafe var. beynin en dış tabakası hayati fonksiyonlarla ilgili olmadığından bir süre daha idare edebilir. muhtemelen kadın artık açığa çıkmış olan beyin zarı iltihabı gibi bir nedenden ölecektir.
    - o larvalar nereden geliyor filan diyenler kokusuna dayanabilirlerse bir köşeye bir parça et koyup takip etsinler, benzer manzarayı birkaç gün sonra görürler. hatta isterlerse eti kapalı bir kapta da muhafaza edebilirler, bir şey farketmez, larvalar siker atar ortalığı.
    - tamam beyin acımaz (bkz: hannibal lecter) ama sonuçta orada tabak gibi bir yara ve sinir uçlarının bulunduğu deri ve deri altı dokular var, kadın acı çekiyordur ama görüntü ile oranlı bir acı değildir.
    - larvalar kemiği yiyemez denmiş. doğru ama zaten larvalar kemiği yemiyor. kadının kafasında muhtemelen kötü huylu bir tümörden oluşmuş bir yara var, bu yaradan dolayı dokular ve dolayısıyla kemik de ölüyor, o larvalar da sadece ölü dokuları yiyor.
    - videonun fake olduğunu düşünmüyorum.
  • açmasanız bir şey kaybetmeyeceğiniz video.

    açanlar için rehabilite:
    1
    2
    3

    debe editi:
    4
    5
    6
  • beyninin yarısını kaybettiği halde nasıl hala motor faaliyetlere devam edebildiğini merak ettiğim kadın. arada yastığını falan düzeltiyor, çeviriyor falan, sonra bağırıyor, ilginç yani. tıpçılar yardım edin lan, böyle bir şey mümkün mü arkadaş?
hesabın var mı? giriş yap