• nba' in ve amerika' nın varyemez amcası olarak ün yapmış bir iş adamıdır.

    nba' deki finansal başarısı için los angeles clippers örneği kadar daha açık bir örnek verilemez sanırım.

    sterling, d. los angeles clippers ı 1981' de $12.5 milyon a satın aldı ve 2008' e dek takımın değerini yaklaşık $300 milyon a çıkardı.

    sterling' in clippers' ı salary cap ve team budget miktarlarında artı seviyelerde olan ender nba takımlarındandır ve bu da varyemez amca sıfatını alması için gerekli ve yeterli bir donedir.
  • işin sportif tarafı şeyinde olmayan, parasına bakan, la clippers'ın sahibi.
  • (bkz: #42281844)
  • maçlara gelmesini istemediği magic'ten o başkan olduğu sürece gitmeyeceğim açıklaması gelmiş.

    https://twitter.com/…nson/status/460109281451601920

    snoop dogg biraz daha sert yapmış.

    http://instagram.com/p/nqn7sxv9cr/

    edit: başkan değil tabi ki.takım sahibi olacak.şimdi farkettim.yanılttığım herkesten özür diliyorum.
  • ırkçılığıyla tekrar gündeme gelmiş olan , los angeles clippers'ın sahibidir.

    takım batıda bu kadar ayakta duruyorken ve bu ayakta duran parçaların en önemli kısımları doc rivers ve chris paul gibi siyahi insanlar oluşturuyorken böyle abes ve iğrenç bir tapesi ortaya çıktı. yaman çelişki vallahi .

    del negro müstehak sana . pis herif.
  • ırkçı orospu çocuğudur lakin ne kadar orospu çocuğu da olsa özel hayatında yaptığı ve tamamen sevgilisi ile arasında olan dahası kamuyu da ilgilendirmeyen ve kendisinin onayı olmaksızın resmi olmayan, illegal bir ses kaydıyla suçlanması da bir o kadar orospu çocukluğudur. bizdeki tapelerden farklı olarak hem kamuyu ilgilendiren bir konuşma değil, hem de legal bir dinleme değil. kişisel bir hesaplaşma için izinsiz biçimde kayıt altına alınmış ve kişiyi bağlayan şahsi bir görüşmeden ibarettir. içeriğini onaylamam mümkün değil ama ırkçılık kadar büyük bir suç olduğunu düşündüğüm yüz yılımızın en ciddi insan hakları ihlallerinden biri de özel hayatın gizliliğinin ihlalidir. tapeleri paylaşırken iyiydi diye karşı çıklabilir ama dediğim gibi 1-kamuya karşı işlenmiş bir suç yok yani bilinmesinde kamu yararı söz konusu değil. sadece bir kişisel düşüncenin sevgilisiyle paylaşılması söz konusu 2-legal bir dinleme değil

    elbette bu orospu çocuğu olduğu gerçeğini de değiştirmiyor.
  • hakkında çıkan haberlerin ciddiyeti tüm ülke için büyük ama amerikan halkı büyüğü-küçüğü,beyazı,sarışını,siyahı,latini aynı fikir ve birliktelikte olduğu için olayın clippers'ı bitirme çabaları olduğunu ve bunun lakers tarafından başlatıldığı kanısındayım.işin diğer tarafında adam silver'da olabilir.işler yine saha dışı politik,siyasi olaylara kayması gerçekten düşündürücü ve üzücü.
  • aslında "bunların hepsi dublaj montaj" diyip işin içinden çıkabilecek faşist. bunların faşosu da hiç işini bilmiyor canım...
  • bir tapesi daha malum ortamlara düşmüş ırkçı kişi.
hesabın var mı? giriş yap