*

  • (bkz: edward nygma)
  • bence son derece içten ve samimi bir youtube kanalı.

    adam primci değil sevdiği için bu işi yapıyor. elbet bir kazancı vardır ama asıl amacı para kazanmak değil.

    bunu da paylaştığı videoları gereksiz yere 10 dk yi geçirmemesinden anlıyoruz.

    bazı gerizekalılar sırf video 10 dk'yi geçsin diye video bittikten sonra boş ekran bile koyuyorlar.
  • para tatlı gelince her halta bir video yapmaya başlamış.
  • hiçbir içerik üretmeyip milletin sırtından prim yapan, kendini dürüstlük abidesi sanan, videolarda sık sık siyasi mesajlar vermeye çalışıp, recep tayyip erdoğan propagandası yapan bir youtubeçu.
  • ölmüş bir insan hakkında (bkz: cem korkmaz) üç beş tıklama almak için "intihar mı etti? gerçekler!" diye clickbait kokan başlıklı, saçma sapan bir video hazırlayan youtube bebesi. linki paylaşmıyorum, azıcık insansanız siz de aramazsınız zaten.

    tıklamalardan gelen üç kuruş para şerefinden daha mı değerli sormak lazım.
  • simülasyon videosu ile ruhi çenet'ten iphone x kazanacağını düşünüyorum. çok garibime gitti. videosu kalite ama zamanla manidar.
  • şöyle gibi bir komplo videosuna denk geldiğim kanal. bir yorumcunun yorumu en güzel açıklıyor:

    "aaa ngyma video atmış . beynimi çöpe atıp hemen izlemeliyim.?"

    malesef youtube böyle kıt zekalı cahillerin elinde.
  • arkadaşı bilmiyordum ta ki videolarından birisi önerilen videolarda karşıma çıkana dek.. video içeriğini görür görmez olayı anladım ama yine de videoyu açıp, ön yargımı bir kenara bırakıp izlemeye koyuldum....

    sözde, dünya fotoğrafı içindeki bir bulutta seks yazıyormuş aynı sübliminal mesaj aslan kral çizgi filminde de verilmiş onu örnek gösteriyor..
    ha birde, yer çekimsiz ortamda video çekimi yapan astronotları ''yuav kesin ip var..'' şeklinde yorumlaması komiğime gitti. niye bilimde hiç ilerleyemiyoruz? türkiye toplumunun büyük bir bölümünün açıkça karşılığı bu adam. uzaya kimse çıkmadı ki yha demek daha kolayımıza geliyor.

    özetle; türkiye'ye yakışacak cinsten boş beleş bir youtube kanalı. a haberle bu kanalın iq seviyesi ölümüne kapışır. yorumlarda karın ağrıtarak güldürecek cinsten.. genelde izleyenler 12-15 yaş arası olduğundan normal diye düşünüyorum.

    boston dynamics robotları bu kanal sahibinden daha zeki bence :) en azından oksijen tüketmeyip bize faydalı olabilecek konularda geliştiriliyorlar..
  • jahrein'in az önce acayip güzel bir şekilde siktiği gerizekalı aptal bir youtuber, beynine soktuğumun salağı. salak salak videolar çekmeyi bırak artık çocukları sürekli komplo teorist yapıp duruyorsunuz beynine soktuklarım, yeter siktirin gidin 3-4 bin tl için götünüzü vereceksiniz, jahrein'in dediği gibi siktirin gidin bir kere teleskopla uzayı gözlemlememiş keko hala salak salak çöp bilgi aşılıyor gençlere. bunun gibi salak youtuberları da çocuklarınızdan uzak tutun.
  • jahrein ilkokul bilgisiyle havada karada teorilerini çürütmüştür. şahıs videosunda biraz felsefeyle biraz atmasyonla sallayarak teori sever halkımız üzerinden prim yaptığı açık açık bellidir. youtube kitlesinin ağırlık çocuk olduğu düşünüldüğünde böyle bilgilerle çocuklarımızın beyinlerinin çürütülmesi hiç doğru birşey değildir. aklı olan inanmaz elbette ama sıfır bilgili arkadaşlarımızı da yanlış bilgilendirmek hiç doğru olmaz. kanal sahibi böyle saçma sapan yalan haberleri araştırmak yerine bilime odaklansa belki aydınlanıp ülkemize bir aydın daha katabilirdik ama işsiz arkadaş asparagas haberlerle ve ingilizce bilgisinin yetersizliği yüzünden nasa sitesine girip türkçe'ye yanlış çeviren google amca üzerinden çeviri yapması yani beyin yetersizliği yüzünden yazılanı yanlış anlamış ve bunu bizlere müthiş video editiyle göstermeyi tercih etmiştir.

    yine de olsun belki arkadaş yaşı ilerleyince bazı araştırmalarında doğru bilgilere ulaşınca aklına yatar ve bu salak videolarını her ne kadar para kazandırsada olgunluğuna yediremeyip silebilir. (bkz: su akar yolunu bulur)
hesabın var mı? giriş yap