• aci fakat gercektir. kendisinin politik dogruculugu reddetmesi, gote got demesi, tipik politikaci soylemlerini reddetmesi sebebiyle bugun bircok kisinin kendisinin degerini bilememesi hadisesidir. trump'in politik dogruculuk duvarina attigi her cekic darbesi ileride sekillenecek yeni siyaset tarzina bir adim daha atmaktir. trump bunun baslangicini yapti, devamini gelecek nesiller devam ettirecek insallah.

    solcu yavsakligi ve iki yuzlulugune karsi gote got demis bir devrimcidir trump. avrupa ve amerika'da yasayan, normal hayatinda gocmenlerle hasir nesir olmayan, gocmen mahallelerine yolu dusmeyen ama lafa gelince de "gocmenler gelmeye devam etsin" diyen iki yuzlulerin ne mal oldugunu gostermis bir kisidir.

    gunumuzun simon bolivar'idir donald trump! her nekadar dunyanin super gucu de olsa, ulkeyi esareti altina alan lobicilere, statukoculara, gocmen oylarini somuren demokratlara, medya patronlarina karsi adeta bir bagimsizlik hareketinin atesinin fitilini yakmistir kendisi. ulkesindeki issizligi rekor duzeylere cekmistir. borsa rekor ustune rekor kirip, ekonomiyi rayina sokmustur. orecegi duvar sayesinde uyusturucu kartellerine en buyuk darbeyi vuracaktir, genclerin zehirlenmesini engelleyecektir bu sayede.

    simon bolivar bugun guney amerika icin ne ise, 100-150 yil sonra da trump ayni seyleri ifade edecek abd halki icin. milyar dolarlik sirketlerinin yonetimini birakip, abd baskanligi gibi bir gorevi ifa etmesinin baska nasil bir aciklamasi olabilir ki?

    bugun yapilan kara propaganda, yalan haberler, abd'nin lagim medyasi, hollywood ve diger pembe gotlu liberaller yuzunden degeri her kisi tarafindan anlasilamamaktadir. bugun samanyolu tv turk insaninin gozunde nasil aniliyorsa, yillar sonra cnn de ayni sekilde anilacaktir abd'de. bugun zaman gazetesine ve yazarlarina ettigimiz kufurlerin aynisini yillar sonra abd halki da ny times, washington post gazetelerine edecekler. jim acosta denen tetikci kalemin mehmet baransu'dan ne farki var, ikisi de medya tetikcisidir.

    buyuk asklar yolculuklarla baslar ve donald trump bu yolculuga baslamistir. umarim degeri en kisa zamanda tum amerika tarafindan anlasilir ve secimlerde sandiklari %80- %90 oylarla patlatir.
  • insan neslinin tükenmesinin zamanının geldiğinin kanıtı başlıktır.
  • değeri anlaşılamadığı halde başkan seçildi ise kim bilir gerçek hakkı ne idi?
  • ya he kesin öyle olacak amk.
    trump göte göt diyormuş*
  • bu onun değerli olduğu anlamına gelmez.sadece kendi çıkarlarını gözetiyo.çok bencilce etik değil.
hesabın var mı? giriş yap