• youtube'da surekli review izledigim icin ana sayfamda tavsiye edilen kanal.
    once o hep ayni teknoloji reviewerlarindan biri sandim, malum turkiye'de bu isi tarzli yapabilen pek kimse yok; diksiyonlar zayif genelde. ıyi yabanci ornekler:
    (bkz: mkbhd)
    (bkz: unbox therapy)

    bu genc arkadasa kanim acayip isindi. ıcerik cok kaliteli, cekim ve sesler iyi, eleman dogal, incelenen seyler faydali, espriler ayarinda. 81k da subscriberi var. aliexpress urunlerini inceliyor bolca. muadillerine gore diksiyonu oldukca duzgun (evet youtube'da o kadar sacma tipler var ki bu isi yapan...)

    yegane tavsiyem ıngilizcesi uzerinde biraz calismasidir. en azindan kilit kelimelerin okunuslarina bakabilir: http://tureng.com/

    ıyi sanslar genc dostum, senin gibi taze kanlara ihtiyac var. umarim incelemelerin icin sponsorlarin vardir.
    https://www.youtube.com/…l/ucqy2b_ydw6-x97dlj0azbzq
  • özellikle aliexpress vb. çin sitelerinden aldığı fiyat/performans ürünleri hakkındaki incelemeleri için takip ettiğim youtuber.

    güzel iş yapıyor. bir videosunda çin'den sipariş ettiği güneş enerjisi panelini test etmek ve anlatmak için çatıya çıkmıştı. kiremitler nedeniyle çatı biraz tehlikeliydi. işini severek yapıyor ve bu da işlerine (videolarına) yansıyor. yolu açık olsun.
  • pekala çağdaş hurdacı tanımı olabilir.
  • içeriği güncel teknoloji aletlerini edavatlarını inceleyen youtube kanalıdır. yıllar evvel bundan 4 ya da 3.5 sene evvel bu arkadaşın fotoshop videolarını izliyordum o zaman yanılmıyorsam kanalın ismi tekno galaksiydi şimdi donanım arşivi olmuş. kendisi tesadüfen youtube de önüme çıktı bir bakayım dedim kendini bayağı geliştirmiş telaffuzları daha iyi en azından biraz baktım kanala bayağı da takipçi edinmiş helal olsun abdullah, başarılar dilerim.
  • çok kaliteli bir youtube kanalı. eleman pozitif, görüntü-ses kalitesi gayet iyi, video içerikleri faydalı ve ilgi çekici.

    ekran kartı incelemelerine bakıyordum 2 dk izlemeye katlanamadığım tiplerin arasında önerilen videolarda görüp açtım çölde vaha gibi parladı.
  • yeni görüp keşfettiğim kanal. sistem toplama videolarını beğendim. aliexpress'ten ilginç ürünler buluyor. hoşuma gitti kanal.
  • https://www.youtube.com/watch?v=z-w2tgomdh8&t=1s

    reklam uğruna belli markaları kötüleyen ve izleyicilerini aldatan youtuber. yukarıdaki videosunun konusu 5000 lira bütçe ile alınabilecek en iyi bilgisayar. verdiği örnekler de şunlar:

    + lenovo legion y520 >https://goo.gl/gk6yvn (256gb ssd, 16gb, 2tb, ıps)
    + dell ınspiron 7567 >https://goo.gl/nefrou (128gb ssd, 16gb, 1tb, ıps değil)
    + monster tulpar t5 v14.1.2 > fiyat iyice arttırmış artık önermiyorum. (256gb ssd, 8gb, hdd yok, ıps)

    lenova ve dell olanı överken, monster olana pahalı demiş, rami az ve hdd si yok demiş, gömmüş, almayın demiş. ancak bir oyuncu pc sinin en önemli parçası olan ekran kartından bahsetmemiş parantez içinde. monster marka olan gtx 1060 6 gb modelini kullanırken lenovo ve dell gtx 1050ti 4gb modeli kullanıyor. videoda da ne olacak canım ekran kartı düşükse gibi laflar etmiş. adama sormazlar mı bir oyuncu pc sinin en önemli parçası ekran kartı değil de nedir diye?

    kıyaslamaya monsterın 1050ti modeli olan laptopları yerine 1060 olanı koyup sonra da pahalı demek kendisinin niyetini ele veriyor aslında. halbuki monsterın 1050ti 16gb 1tb ve ssd'li modelini (abra) koymuş olsaydı aslında diğer markalardan daha pahalı olmadığını herkes görürdü ama o bunu istemedi tabi, çünkü niyet başka.

    özetle; eğer bir ürün alacaksanız ve almadan önce tavsiye arıyorsanız kendisi başvuracağınız son adres olsun. sırf bir marka kendisine ürün göndermediği için kötüleyebileceği gibi, tam tersi düşük sponsorluk ücretleri uğruna çıkıp en iyi telefon vestel venüs falan diyebilir. aman dikkat.
  • yukarıdaki arkadaşın belirttiği üzere sponsorlardan para alıp, ürün alıp o ürünün hiç haberi yokmuş gibi hunharca reklamını yapan, başlarda cidden bilgilendirici adam akıllı şeyler çekse de şimdilerde aldığı beleş malların reklamını yapan kişi. amerika gibi youtube'un denetlendiği yerlerde bu yaptığı suç. yani reklam yaptığını bildirmeksizin gizli reklam yapmak. zaten bunu yapmayan kanal sayısı çok az ama bu eleman sürekli yapıyor.

    adam cebini doldurdu, aç karnını doyurdu artık yasa gelse ne olur. rtük, youtube'a elini attığında umarım sigaraya, küfüre sansürden önce böyle aldatıcı şeyler yapan kişileri kısıtlasa.

    düzenleme: düzeltme
  • kesinlikle samimi ve güvenilir bilgiler veren abdullah hacıgül kardeşimizin kurduğu teknoloji ve bilgisayar donimi ağırlıklıdır. donanım icin bilgi toplamak isterseniz youtube kanalına bi uğrayın derim
  • kendini izlettiren pek çok sponsorlu iş yapan teknoloji kanalı
hesabın var mı? giriş yap