• gerçekten tebrik edilmesi gereken kişi, malum kanunlardaki açıklar v.s derken ortalık kendisini akıllı zanneden salak doldu.

    bu üç kağıtçılara cesaret veren iki şey
    -karşı tarafın cehaleti
    -kendi cehaleti.
  • namusluymuş namussuz
    (bkz: şener şen)
  • siz de adamın kendi şahsi bilgilerini izinsiz açık ederek suç işliyorsunuz bu arada dikkat edin
  • 150 tl'yi almasada olurmuş, 500 tl'lik eğlenmiş adam. helal olsun.
  • beter olsun şerefsiz birileri de yazmış şöyle böyle kişisel hesaplarını ifşa etmek de suç diye ulan adam önüne geleni doşandırmış siz neyin derdindesiniz adamın bir yanlışı varsa o da savcılığa gitmemesi onun içinde çok da kusurlu görmüyorum aslında yargı sisteminizdeki hantallık ve açıklar sebebiyle gitmek istememiş işte durum bundan ibaret
  • yanlış yapmış. kendi 150 lirası ve eğlencesinin peşine düşmüş. ayrıca köle yapma gibi bir durum da yok. şöyle yap böyle yap demiş ama hiçbirini yaptırdığını göremiyoruz.

    dolandırılan onlarca insan varken yapacağı tek şey savcılığa şikayette bulunmaktı. bilişim suçlarında savcılığın bir şey yapmadığını düşündüğü için şikayet etmemiş ama bu kadar net delillerin olduğu bir vakada savcılık eminim ki harekete geçerdi.

    dizeltme: savcılığa şikayet etmiş zaten.
  • her kelimesini zevkle okudum. adeta breaking bad tadındaydı benim için.

    daha küçücük yaşta kolay yoldan ve haram peşinde koşarak para kazanma derdinde olan 1 adet piçin, iş sıkıya gelince nasıl da kuyruğunu bacaklarının arasına alıp geri vites yaptığının güzel ve sürükleyici hikayesi.

    kaçırmayın derim.
  • elf gözlerim ilk defa “o dolandırıcının psikolojisi ne olacak” benzeri bi cümle gördü lan.
    nutellamı püskürttüm amk.

    senin kasacağın duyara dildo sokayım ben.

    ben olsam bu ibişi shut up and dance bölümündeki gibi süründürürdüm.

    konyalıymış bir de sanırım... ağzundan allahın selamı eksik olmayan, konyalı, sözü senet bu gence yaptıklarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

    edit: konyalı olan hayali karakter adam edirneli diye mesajlar geliyor.

    güzel kardeşim, adamın konumu nereli olduğunu göstermez.

    iddia ediyorum ki bu adam konyalı(kurtlar vadisi paylaşımları, selamın ağızdan düşmemesi vs). ben orda büyüdüm bana anlatmayın gonyalıları.
  • cocuk nereden bilecek donanimhaber olucusune denk gelecegini. gecmis olsun kardesim.

    bu arada sahsi fikrim; 100lerce insani dolandiran bir veledin bir anlik genclik gafletine dusup de bu hatalari tekrarlamayacagina inanmak en guzel ifadeyle saflik.

    olayin savciliga ulasmasi gerektigini dusunuyorum.
hesabın var mı? giriş yap