• güzel olmamasıdır. en azından benim yediğim bir kaç yerde güzel değildi (başlık bana ait değildir).
  • amerikalı gavurların bayıldığı bu kalori bombasına ilgisiz kalınması hadisesidir. oysa avrupalı vafılı bir çırpıda çalıp çırpıp yuttunuz beyler. hayırdır?

    edit: wafıl oldu vafıl.
  • lezzetini merak etmiyor değilim. amerika'da yaşayan akrabalara gelirken getirin demeye de utanıyor insan... güzel ülkemde de sanırım bir tek donut yok.

    mesaj yağmuru editi: istanbul'da crispy creme varmış. malesef istanbul'da yaşamadığım için bundan haberim yoktu.

    edit 2: mcdonald's'ın da donut sattığı bilgisi verildi. ilk fırsatta gidip bir bakacağım.

    edit 3: ikea bile satıyormuş harbiden hiçbir şeyden haberim yokmuş.

    edit 4: migros'un da sattığı söyleniyor. üstüme toprak atıp gömün bari...

    son edit : trol olduğumu iddia edenler var. yahu neden trol amaçlı yazayım? cidden merak ettiğim ama tedarik edemediğim için sitem ettim ne var bunda?*

    yıllar sonra editi: başlık hortlayınca haliyle bana öneri sunan birçok iyi kişiden mesaj aldım. açıkçası türkiye'dekiler çok sağlıklı gelmedi bana. tatlıyla aram iyi olmadığı için bana göre değilmiş zaten. ukrayna'da da tattım ama çok bir şey kaçırmamışım tatlıyı sevmeyen birisi olarak. öneriler için çok teşekkürler.
  • devriyeye çıkan ve ortağı olan polis uygulaması olmadığı için tutmayan durum.

    credit: bir de donut pahalı arkadaşlar bizim polis çift lavaşlı çiğ köfte ve yarım ekmek martı döner üstelik yanında ayran bedava seçeneği de kullandığı için emperyal oyunlara gelmemekte .
  • donut bende hep amerikan polislerini hatırlattığı için olumsuz bi imge olmuş kafamda. türkiyede o kategoride şu anda ekler zirvededir.
  • kremalı delikli tatlı dendseydi tutardı(birde tadı güzel olsaydı)
  • manhattan'da, nj'de satılanlarla hiçbir alakası olmamasındandir. burada yediğim en kaliteli donut, bostanci'da sadece bu isi yapan bi dükkandaydı. onun da yakından uzaktan alakası yoktu, tadi güzeldi sadece. özetle bu topraklarda hiçbir zaman barınamayacak bir yiyecektir.
  • donut'un dünyanın en dandik tatlılarından biri olmasındandır.

    asya ve avrupa kıtaları arasında köprü konumunda olan güzel ülkemiz gerek sütlü, gerekse şerbetli tatlılar açısından zengin yataklara sahiptir.

    böyle bir ülkede amerika'nın donutuna kim bakar?

    go hom yankis
  • strateji yanlış. avm lerde ve lüks yerlerde saymayı denediler. bu da maliyetleri şişirdi ve fiyatları yüksek kaldı. oysa biraz daha 2. klas yerlerde açsalardı maliyetler düşerdi. sadece donuttan para kazanamazsın. yanına ucuz çay ve ucuz limonata koyamadılar. çay da kahve de boru gibiydi. bir de benzinlilerde promosyon yaparak ürünü tanıtsalardı daha başarılı olabilirdi. kurumsal satışa da odaklanmadılar. şirketlere koli koli satabilselerdi, olurdu.
  • amerikali dostlar bu donutu sabah zifir kahve ile yer ve kahvalti yaptigini sanar.biz türk milletine gelmez bu,masada en az yedibin cesit gida olmasi lazim ki mükellef bir kahvalti yaptigimizi anlayalim:)
hesabın var mı? giriş yap