• 4 yaşındaki çocuğun saçını görüp ereksiyon olabilecek mahlukatların var olduğunu sanan sapık zihniyetli yaratıklardır.. aslında o mahlukatın kendi içlerinde var olduğunu ortaya koyarlar.. fantastik bir ülkede, meclisteki kadın çalışanın çorapsız bacağına bakıp otuzbir çekme isteği duyduğu için abdestinin kaçtığını düşünüp onları kapatmaya çalışan vekillere benzerler.. sabah akşam cop torbası olarak kullanılmalıdır kendileri..
  • bir çocuğun, çocukluğunu dünyanın geri kalanındaki yaşıtları gibi yaşayamamasına neden olmanın yollarından. bu sayede o çok korkarmış gibi göründükleri ancak içten içe umurlarında olmayan kendi cehennemlerine gitmeyi garantiliyorlar.
  • bunlardan sikca eyup ve alibeykoy taraflarinda gorebilirsiniz. hatta yesil cuppe bile giydirilmis bu yasta cocuklara rastlayabilir siniz bizzat.
  • dinimiz gereği bile olsa kız çocuğuna bildiğim kadarı ile 7 veya 12 yaşında başörtü taktırılır ki, bu durum tamamıyla değişik düşüncelere ve boyutlara ulaşmak amacıyla yapılan bir eylemdir. bunu yapan insan olamaz
hesabın var mı? giriş yap