• sakatlanmasina tabii ki cok uzuldugum futbolcu. onu bir kenara koyalim. fakat bu ne dramdir arkadas? biz neden boyle 3 ay omru kalmis insan muamelesi yapiyoruz sakatlanan futbolculara? neden gazetelerde boy boy aglasanlar sizlasanlar basinda bu genc futbolcunun? sakatlik bu isin bir parcasi. ust duzey spor, asiri yuklenme, buyuk paralar... bu da bunun riski.

    tekrarlayayim: cok para kazaniyor diye sakatligina uzulmuyor degilim. fakat bu pozlar nedir?

    burak dorukhan helallesmesi
    cenk tosun dorukhani son kez gordu
    ogrencileri mahmut hocayi hastanede ziyaret etti

    yani bu psikoloji, bu yandim bittim gel bi aglayalim acilalim falan... ya n'oluyoruz? bu ne cehalet. aksamlari da kasetten yaprak dokumu izlesin. hic mi profesyonel yok arkadas bu sacmaligi durduracak?
  • sonuna kadar katıldığım fikir. nba takip edenler gordon hayward'ın geçirdiği sakatlığı hatırlayacaktır. adam çok daha ciddi bir sakatlığı, son derece profesyonel bir şekilde fizik tedaviden tutun da rehabilitasyonuna kadar gerekli süreçleri atlatıp sahalara döndü. bizdeki gibi duygu sömürüsü de görülmedi o taraflarda.
  • insanda akil eksik olunca konuyu anlamak yerine aglamayi seciyor. bu sagliksiz psikolojinin oyuncunun duzelme zamanini uzatacagindan falan bahsettiginizde de sizi acayip buluyor. cehaletle asla mucadele edemezsiniz.

    aglayin lan tamam acilirsiniz. sirayla gidin hastaneye "abi senin bacak kesilecek galiba" diye anlatin dorukhan'a. her gun sakatlanmis oyuncunun basinda kafa kafaya aglamak muthis saglikli bir olay kesin, evet.

    ayrica (bkz: hastanin basinda olmus gibi kuran-i kerim okunmasi)
  • ilk 3 gün ben de destekledim ama yok millet olarak birşeylerin bokunu çıkarma hastalığımız var. muhtemelen hayatı boyunca sülalesine yetecek kadar para kazanmış ve yine muhtemelen 6 ay sonra sahalara geri dönecek, ve yine en kötü ihtimalle 24-25 yaşında elinde sağlam sermayesiyle istediği işi yapabilecek bir adama bir haftadır yapılan duyar öyle baydı ki...

    şantiyelerde yazın sıcağın, kışın soğuğun altında mesai saati olmaksızın kelle koltukta çalışan ya da yeterli iş güvenliği olanakları sağlanmadığı için sakat kalan ve tedavi olacak sosyal güvencesi bile olmayan, ya da en kötüsü çocuğu yetim kalmış emekçiler, madenciler için bu duyarı yapsanız ya... türkiye’nin en iyi doktorlarının nezaretinde en iyi hastanesinde yapılan ameliyatı sonrası yapılan ziyaretler, basına verilen ağlamaklı fotoğraflar, pompalanan duygu sömürüsü öyle samimiyetsiz bir boyuta ulaştı ki...

    bir de 1 ay kadar önce sakatlanan abdülkadir ve 5 ay önce sakatlanan emre akbaba milli takım oyuncusu değildi galiba.
  • sahiden emre akbaba ve abdulkadir omur en az dorukhan kadar her seyini vermiyor mu milli takima?

    ılla bi cetelesme bi iltimasli durum... nasil boktan bir futbol kamuoyu...

    emre akbaba´yla abdulkadir ugandali mi?
hesabın var mı? giriş yap