• döviz, altın, borsa ve birçok menkul değerin nabzını tutabileceğiniz ancak her telden insanın yorumlarını da görebileceğini aktif ve kalabalık ekonomi sitesidir.
    şahsen kurlarını kendilerinden takip eder, güncelliğini teyit ederim.
    merak edenlere, bir arkadaşa bakıp çıkacaktım diyenler için.
    http://www.doviz.com/
  • bir çok para biriminin türk parası karşısındaki anlık değerlerini gösteren ve pratik döviz çeviricisi olan işe yarar site.

    http://www.doviz.com/
  • çeşitli bankaların altın ve döviz alış satış fiyatlarını kolayca takip edebilirsiniz. kafa karıştırmayan, işlemciyi çok kasmayan kolay bir site.
    ama...
    kullanıcıların yorumlarını okurken çok seçici olmalısınız. aksi taktirde iki türlü keyfiniz kaçabilir;

    1- bildiğin trollerden bolca mevcut, bu tür tiplerin temelsiz yorumlarını dikkate alıp yatırım kararı alırsanız üç kuruşun iki kuruşa düşer. yani oradaki trol sözlüktekinden daha tehlikeli.

    2- döviz sitesinden çok imam hatip kantini muhabbeti dönüyor. allah'a yakarıp altının çıkmasını isteyenler mi ararsın, bu işe dini karıştırmayın diyenlere "yanacaksınız" diye tehditler savunanları mı? hepinizi bu memleketten süreceğiz coşkunluğunda takılanlar yok mu sanki? türkiye de ateist olmadığını sananlar bile var o kadar söyleyeyim.

    hatta geçen şöyle bir şey oldu;
    kullanıcının biri isyan etti ve artık altından bahsetmelerini, kendisi de inançlı olduğu halde bu sitenin amacına hizmet etmediği için ayet yayınlamamalarını rica etti (bildiğin ayet kopyalıyor sayko) gayet de efendi bir dille yaptı bunu. aldığı cevap türkiye'de yaşayan herkesin az çok tahmin edeceği gibi şuna benzer bir ezberdi: "biz müslümanlar olarak herkese saygılıyız, inanmayanların da buna hakkı var. öbür dünyada cayır cayır yanmak istiyorsanız size müdahale edemeyiz." gerisi zaten müslüman-türk ata sporu sözlü linç!

    şimdi bunları doviz.com başlığına yazmamdaki amaç bu site özelinde karalama yapmak değil, site başta da belirttiğim gibi oldukça kullanışlı ve faydalı. amacım bu tür geri kafalılığın artan şekilde her mecrada üste çıkma çabası, karşı görüştekileri tehdit ve aşağılamayla susturmaya çalışmasına bir örnek olsun verebilmek. isteyen bunu milliyet.com'a uyarlasın, isteyen eksisozluk.com'a... ben o siteye çok giriyorum diye oradan örnek verdim, gerçi yorum yazmıyorum sikimde değil ama okurken yeminle üzülüyorum lan.

    sözün özü doviz.com'a acilen donuz özelliği istiyorum.
  • altın fiyatlarını takip etmek için kullanmaya mecbur kaldığım site. ancak o kadar çok cahil cüheyla yorum yapan var ki artık hangisi mantık ürünü hangisi troll ben de kestiremiyorum. bu da yetmezmiş gibi son zamanlarda bir de burayı cami avlusu sanıp vaaz veren tipler de basmış. yok mubarek ramazanda şunu yapmayalım, yok mısırlı muminlerimize sahip çıkalım, yok faiz haramdır uzaklaşalım... vs vs artık siteye her girdiğimde kafamda hologram bir takke beliriyor. kendimi osmanlı döneminde cenevizlilerle altın tacirliği yapan bir mümin gibi hissediyorum. ruhum eridi amk. eğer beni buradan kurtarıp altın fiyatlarını eş zamanlı olarak takip edebileceğim eli yüzü düzgün bir site bilen varsa lütfen yeşillendirsin.
  • bir süredir 1 euro'yu 1.981 lira olarak kabul eden doviz sitesidir.

    http://d.pr/i/h1bz
  • ne kadar kapatırsan kapat 5 dakikada bir alttan çıkan "canım türkiyem, ben cem, batışehirden ev alıcem" reklamları yüzünden kendinden tiksindiren site. gün içinde eskiden açık tutardım, şimdi kapatmak zorunda kalıyorum. o siteye bu reklamı kapattıkça açılacak şekilde koyan mal arkadaş, faydandan çok zararın var.

    alternatif site : www.bigpara.com/doviz/ olabilir.
  • doviz çeviriciden ruble para birimini kaldırırak beni üzmüş sitedir.
  • an itibariyle ulaşılamayan site.
  • garip garip uyarılar çıkaran site. hacklendi mi acaba?

    --- spoiler ---

    oynamayın lan şunla bozacaksınız sistemi
    --- spoiler ---

    link
  • burada dolar kategorisinde ortancii diye bir eleman var sabah platin, akşam platin acaip kafa ütülüyor. hayır kategori dolar ama bir veritabanı taraması yapsan en çok platin kelimesi çıkar.

    http://kur.doviz.com/…erbest-piyasa/amerikan-dolari
hesabın var mı? giriş yap