• şu an dövmeli bir domuzun kulağında denenmekte olan krem imiş. bence çok işe yarayacak.

    http://www.cbc.ca/…s-tattoo-removal-cream-1.2955334
  • yalan dolan bir krem. kremle dövme falan silinmez, dövmenin silinmesi için derinin dövme boyasına kadar yakılması ve kabuk bağlayan derinin soyulması gerekiyor. soyulunca deriniz iyileşir. konuyu detaylı inceleyen bir blogda şunlar yazıyor.

    -------------------------alıntı---------------------------
    gençlik hevesi, anlık heyecanlar için yaptırılan dövmeler, bir süre sonra insanların canını sıkan bir unsur halini alıyor, hal böyle olunca dövme sildirme için insanlar en olmaz yöntemlere başvurmaktan çekinmiyorlar. tabi bunda 10 dakika tutacakları lazere seansına 200 liradan aşşağı ücret istemeyenlerin, lazerle dövme sildirmeden memnun kalmayan leke bırakıyor diyenlerin payı da büyük. lazerle dövme sildirme pahalı olunca insanlar haliyle daha ucuz yöntemlere yöneliyorlar.

    domates suyu dövme siler mi

    domates suyuyla dövme silmek gibi bir yöntem oldukça tuhafıma gitti internette araştırdım, yanık merhemi ve domates suyuyla silinebileceğini düşünen insanlar var, tamamen saçma ve uydurma birşey. muhtemelen a vitamini veya retinoik asit içeren aşındırıcı kremlerle dövme silmeye çalışıyorlar ve bu 5-6 sene boyunca her gün uygularsanız mümkün. yani çok uzun vadede yanık kremi ile sonuç alabilirsiniz, muhtemelen domates suyunda da a vitamini var diye düşünen aklı evvelin birisi ortaya atmış bunu, ama yüzbinde bir olan bir şey dövme silemez. yani boş bir hayal

    nasıl solüsyonu dövme silme

    nasır solüsyonu diye bir şeyle dövme silmeye çalışanlara denk geldim bahsedilen solüsyon asetik asitten oluşuyor, kısa vadede etki eder ama uzun vadeli asetik asit kullanırsanız dövmenizin yerine orda yanmış bir deri parçanız olur, ayrıca asetik asitin %5 ve üzeri konsantrasyonları sağlık için zararlıdır. yani kanınıza karışırsa ciddii anlamda telafisi güç şeyler yaşarsınız. hatta asetik asit için biraz internet araştırması yaptığınızda tehlikelerini görebilirsiniz. bu yüzden böyle başka isimlerle satılan örneğin sirke ruhu gibi, nasır solüsyonu gibi, şeylerle dövme silmeye, nasır sökmeye, siğil geçirmeye falan kalkmayın.

    sıcak ekmek dövme silme

    sıcak ekmek bas, pişmiş hamur bas diyenler var, bunlar deride yaradan başka bir şey yapmaz. zaten derinizi yara yaparsanız gene tca ile geçirmek zorunda kalırsınız. ayrıca kazıma, zımparalama gibi metodlar okuduk gerçekten bu tarz yöntemler işe yarar ancak .çok uzun vadede hafif hafif yapılırsa yani sabırla 5 sene boyunca mikro olarak zımparalarsanız dövme silinir silinmez değil ancak bunda da hassas olmak zorundasınız.

    dövme silme kremi

    bu madde ise uyanık girişimcilerin millete satmaya çalıştıkları bir şey. özellikle amerikada glikolik asit ile imal edilmiş formları var evet 1-2 sene civarı düzenli kullanımda dövmeler üzerinde etki edebilir ancak onu da 1-2 sene her gün sürmeniz lazım. gelelim türkiyede üretilmiş olduğu söylenene, sitesinde asitle bütün dövme silme yöntemleri zararlı bir bu krem faydalı gibi yazılar var, asitle dövme silme de zararlı demiş ama bu aklı evvel sonrasında içeriğine %40 tricloroacetic acid yazmış, yani asitle dövme silme benim kremle dövme sil ama benim kremde zaten asitten yapılıyor.

    ayrıca o krem formuna baktığımda o miktarda asit içermesi mümkün değil, zaten biraz işi bilen birisi tca'nın her türlü yağı ve diğer ürünlerle reaksiyona girip bozacağını bilir, ama bizim aklı evvel yazmış ha yazmış, jojoba yağı, argan yağı, e vitamini, c vitamini diye ama tca bunlarla reaksiyona girer. geçtim bunları %40 bir tca'yı plastik kapta bekletin plastikle bile reaksiyona girer ve kabı zamanla eritir, yani o maddelerle bahsettikleri gibi bir krem olmaz. bu kremi kullanarak sonuç alamazsınız, alacağınız tek sonuç sağa sola şikayet yazmak olur.

    kısaca tca nın cam şişede olması ve saf kullanılması bir zorunluluk, tca yı başka şeylerle karıştıramazsınız tepkimeye girer ve bozar. zaten doktorların 50 senedir bu asiti kullanma sebebi de budur, alt tabakalara zarar vermeden üst deriyi eritmek.

    işin özü siz siz olun eğer kendi balınıza dövme silmeye kalkacaksanız veya ucuz bir yöntem arıyorsanız %50 tca veya glikolik asitten şaşmayın. konuyla ilgili olarak tca dövme silme yazıma bakabilirsiniz."

    kaynak: https://kimyasalpeelingnedir.blogspot.com.tr/….html

    ------------------------------------------alıntı----------------------------
  • deriye işleyen çamaşır suyu olduğunu düşünüyorum
  • dövmeleri silip parlatmaya yarayan krem. cillop.
hesabın var mı? giriş yap