• aralarında çok muhterem insanların da bulunduğu kadınlar.
    (bkz: angelina jolie)
    (bkz: charlize theron)
  • en kısa zamanda içlerinden biri olmayı planladığım kadınlar.

    edit: bugün itibarıyla içlerinden biri olduğum kadınlar.
  • diğer kadınlardan tek farkı, deri altına zerk edilmiş boyar madde (herneyse) olan kadınlardır. bacakları daha uzun, göğüsleri daha iri, gözleri daha güzel gibi bir genelleme yapmak goblinlik olur, o ağızlardan akan sularla baraj kurulur, 90'a takılır, hayat şenlenir..
  • haklarinda ikisinin ortasi bir yorum duymanin zor oldugu kadinlar grubu. genelde "ay cok igrenc", "olmaz olsun" ya da "muhtesem insanlardir dovmeli kadinlar", "aa cok seksi" gibi fikir cümleleriyle ifade edilmeye calisirlar. oysa ki dövmeli kadinlar, benli kadinlardan, kisa boylu kadinlardan, yesil gözlü ya da renk körü, yasli ya da genc, kadinlarin topundan hic bir farklari olmayan kadinlardir. haklarinda söylenenler de ucar gider. ne söyleyenin aklinda kalir, ne de isitenin..
  • eğer dövmeleri çatal kısmındıysa aşık olunan kadınlardır.
  • vücutlarının görülen veya görülemeyen bir yerinde * şekil(ler) çizilmiş/yazılmış kadınlardır. dövmesizlere göre çok bi değişiklik sergilemezler.
  • sayıları bir hayli çoğalmakla beraber aklı götveren bünyelerce kesin verir gözüyle bakılan kadınlardır. hele küfür de ediyorsa...oooof şaşı bak şaşır modeli tadından yenmez lan bu diye saldıray abilerce kıskaça alınırlar.
  • torun torba sahibi oldukları zamanı akıllarına getirip getirmedikleri konusunda (nedense?) fazla merak sahibi olunan kadınlarmış. merakınızı gidereyim. parmak kadar çocuğa şöyle izah edeceklerdir; ''bak evladım. sen sen ol, hiçbir zaman insanları giydikleri, takıp takıştırdıkları, sürüp sürüştürdükleri ve bedenlerine yaptıkları dövmeleri ile yargılama. bir kadının göt çatalı üzerindeki dövme sadece kendisine ve elbette kendi götüne aittir. ölene dek göt çatalının üzerinde bir dövme taşımayı kendisi seçmiş ise, artık kendisi dışındaki herkese çok afedersin bok yemek düşer yavrucuğum. sen benim dövmemi görmüş müydün bu arada? e tabi bu yaşta düşük belli pantalonlar giyemiyorum, nerden göreceksin? dur göstereyim. bu arada gençken göt çatalımın üzerindeki bu dövmeye bütün erkekler hastaydı. dedenle evlendikten sonra sadece deden hasta oldu tabi. eheh...o bardaktaki süt bitecek bu arada.''

    göt çatalımın üzerinde dövme falan yok bu arada. ama yine de torun torba sahibi olduğumda aynen böyle bir ders vermeyi düşünüyorum kendilerine.
  • göt çatalının üzerindeki dövmeyi torununa neden göstereceğini merak ettiğim kadınlar.
  • sibel kekilli, sırtında kalçasına doğru olan dövme ile bu sınıftaki kadınlardandır.
hesabın var mı? giriş yap