• katı modelleme'de katının yüzeyine belli bir açı verme hadisesi.
  • bir grup içinden (daha çok askerler için kullanılır) kura ile seçilen
  • ingilizcesi draught olan kelimenin türkçe okunuşu.
    bir denizcilik terimi olan draftın tam türkçe karşılığı su çekimidir ve geminin başında, ortasında ve kıçında çektiği su anlamına gelir. diğer bir ifadeyle, su düzeyinin başta, kıçta ve ortada gemiyi kestiği yer ile gemi omurgası arasındaki yüksekliktir. kana rakamları ile okunur.
  • 2009 nba draft sonuçları aşağıdaki gibidir. en büyük hayal kırıklıklarından biri ricky rubio nun 5. sıradan minnesota tarafından draft edilmiş olmasıdır. blake griffin in zaten 1. sıradan seçileceği belliydi. fenerbahçe ülker'in slovenyalı oyuncusu emir preldziç 57. sıradan phoenix suns tarafından seçildi.
    e hath herkese hayırlı uğurlu olsun..

    1 la clippers blake griffin so.
    2 memphis hasheem thabeet jr.
    3 oklahoma cty james harden so.
    4 sacramento tyreke evans fr.
    5 minnesota ricky rubio intl.
    6 minnesota jonny flynn so.
    7 golden st. stephen curry jr.
    8 new york jordan hill jr.
    9 toronto demar derozan fr.
    10 milwaukee brandon jennings intl.
    11 new jersey terrence williams sr.
    12 charlotte gerald henderson jr.
    13 indiana tyler hansbrough sr.
    14 phoenix earl clark jr.
  • limanların önemli özelliklerinden biri. bir limanın draftı, limana yaklaşacak gemilerin draftından yüksek/derin olmalı ki, gemi karaya oturmasın.
  • 2009 yılında nba'in iyi point guard yaptığı bir olay.
  • herhangi bir spor arenasının en sevdiğim, bana göre en zevkli kısmı. prospect kovalamak, onların gelişimlerini izlemek, o sene drafta girecek sporcuların seviyesinin belirsizliği vs. sevdiğim bir oluşumdur genç yeteneklerle haşır neşir olmak oyunlarda. * * * * ayrıca güçlüyle güçsüz arasındaki farkın açılmaması için üretilmiş * en akılcı sistemlerden biridir.

    bir de sanal ortamda haşır neşir olduğumuz fantasy draft sistemi vardır ki o ayrı bir panayır.
  • yazı, eleştiri, yorum, deneme yazmayı seviyorsunuz. belki de işiniz. en iyi düşünceler sarhoşken çıkarmış. tabi silmezseniz. işte bunu düşünen zeki insanlar bir uygulama geliştirmişler. adına da draft* demişler. bir tuş kombinasyonu var hemingway kombinasyonu. bunu açıp yazınızı yazıyorsunuz. ayık olduğunuzda da düzenleyebiliyorsunuz. bu kombinasyona açıkken hiçbir düzenleme ya da silme yapamıyorsunuz. ileriye bakmak, düşünmek zorundasınız. kim bilir belki bir gün ekşi'ye de gelir.
  • su çekimi.
    teknenin suyu altında kalan derinliği.
hesabın var mı? giriş yap