• şu anlık sadece 1 demo albümü bulunan grup. tüm parçaları http://www.mp3.com/ adresinden ulaşılıp dinlenilebilir. bir de official web site açmışlar o da http://www.dragonforce.biz/ şeklinde.
  • ocak 2002 'de ilk demoları çıkacak işallah.
    studyo'yla anlaşmalarını bozdukları için ertelenmiş çıkış tarihi.
  • valley of the damned isimli bir debut albümü bulunan ultra-hızlı-power-metal grubu.
  • websitesine http://www.dragonforce.com/ adresinden de ulasilabilen grup.
  • ingiltere çıkışlı bir müzik grubu. gerçi gitaristleri "herman li" hong kong kökenli, baterist fransız, vokalist güney afrika asıllı, klavye çalan zat ukraynalı ama olsun. [haklarını yemeyelim 2.gitaristleri ingiliz]
  • sitelerinde 19 nisan 2004 tarihinde yayınlanacak şeklinde duyurulan 2. albümleri sonic firestorm u bir şekilde edinmiş bulunmaktayım (hemide tam sürümü promo falan değil) ve diyebilirim ki abiler resmen olayın .mına koymuşlar bu sefer. tarzları yine bir önceki gibi çok hızlı, çok melodik. ilk albümü beğenmiş olanlara bu muazzam albümü mutlaka bulun, buluşturun, dinleyin diyorum.
  • bu aralar etrafta dolaşan bir sürü power metal grubundan biri. tekdüze hızlı davullar, mistik olmaya kasan şarkı isimleri ve sözleriyle pek bi tat vermedi bana. yeni bi şeyler denemelerini tavsiye ediyorum kendilerine, öyle ki bu tür müziği icra eden tonla grubun arasından sıyrılmaları pek mümkün görünmüyor şu an.

    zamanin otesinde gelen edit: zamaninda boyle demisiz ama gitar hero'daki hayvanlar bunlarmis. lan olm azicik sakin oln lan, super hizli cok asmis tamam bunlar guzel seyler de ne bileyim sanki insan cok da zevk almiyo be dinlerken. ucaga binip carsi gezmek gibi afedersin.
  • inhuman rampage albümleri ocak 2006'da çıkacaktır. ancak internete düşmüş olması itibariyle söylenebilir ki, "hızlıdır".
  • ilk dinlediğimde, "aa hala yapılıyo mu böyle müzik" dedim. ama sonra beğendim. "entertainment" hadisesi çok güzel. klibi değil de sadece müziği dinlesek o kadar keyif vermeyebilir ama yine de bir miktar verecektir.
    hızlı, power güzel. bir racer x, bir hammerfall, bir kingdom come (nedense) tadları var. fikir olsun diye şeettim. temel olarak olay hızlı müzük işte.
  • dunyaya inen bir nevi hiro nakamura olan herman li'nin agirlikta oldugu, ancak diger elemanlarin kesinlikle geride kalmadigi, ozellikle sam totman herman li'ye saglam e$lik ederken dave mackintosh'un davulda uc kol ve dort ayak ile tepindigi muhte$em speed metal grubu. bana kar$ilikli ati$an hansen-weikath ikilisini yillar sonra through the fire and flames ile tekrar ya$atmi$lardir. iron (ensiferum) ve mabool (orphaned land)'dan uzun sure sonra sidisini alacagim ilk grup olacaklar. bu arada vokalde zp theart ile klavyede vadim pruzhanov var. $imdiye dek cikmi$ albumleri de 2003'te valley of the damned, 2004'te sonic firestorm ve bu sene ci kan inhuman rampage. "turk olmasaydim dunyaya neden ingiliz olarak gelmek isterdim?" sorusunun bir ba$ka cevabi.
hesabın var mı? giriş yap