• drake bell ve josh peck'in başrollerini paylaştığı nickelodeon'da yayınlanan gençlik dizisi. miranda cosgrove ikilinin kız kardeşi rolüyle dizide yer almıştı.
  • bu dizinin jeneriğinde, drake adlı bebe türk bayraklı istanbul tişörtü giymektedir.
  • zaman icerisinde josh peck'in o sismanliktan kurtulup nasil uzun boylu, incecik ve yakisikli bir beyefendiye dönüstügünü bölüm bölüm takip edebileceginiz dizidir.

    before:

    http://www.buddytv.com/…josh/images/josh-peck-4.jpg

    after:

    http://www.contactmusic.com/…/josh_peck_5155321.jpg
  • çocukluğumun dizisi. geçen gün aklıma geldi ve malum ortamlardan bütün bölümleri indirdim. çocuk kanalında* yayınlanmasına rağmen yıllar sonra bile aynı heyecan ve mutluluk ile zletiyor. çoğu diziden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. bölümler kısa ve akıcı, can sıkıldıkça izlenesi.
  • (bkz: nickeledeon)dizisi. lisedeyken izlerdim yine yayınlansa da izlesek. saçma bi ayrıntı bi bölümde drake türk bayraklı tsirt giymişti.
  • iki zıt karakterdeki kardeşlerin konu aldığı dizi.
  • küçükken bayılarak izlerdim be.keşke o günlere dönebilsek.nickoledion'u açtığım an yaşadığım o mutluluk tarif edilemez.
  • kardeşimle izlediğim çocukluğumun en güzel nick dizisidir. gece gece bölümlerini indiriyorum şimdi. bu arada josh, kilo verdikten sonra tam bi dalyarak oldun. neden düğününe drake'i davet etmion lan.
  • 2004-2007 yılları arasında nickelodeon'da yayınlanan, çocukken deli gibi seyrettiğim, şimdilerde ise özlemle andığım dizi.
    bilgisayarımda hala bazı bölümleri var ama bazı bölümleri olması yetmiyor.

    blues brothers gibi önemli bir bölüm eksik, josh'ın ayağına dumble düştüğü için ameliyat olması gerektiği ve drake'in doktor kılığına girdiği bölüm yok, demanator bölümü yok. üç ve dördüncü sezon tamamen yok gibi.

    bölümlere buradan ulaşabilirsiniz, çok gözüktüğüne bakmayın bir çocuğunun ses kalitesi çok düşük ve dublajı aşırı kötü. kim yaptıysa bok gibi olmuş.

    şimdilerde ise drake tabi oyunculuğu bırakıp müzisyen oldu. drake & josh'ta söylediği parçalarının bazılarını hala söylüyor. i found a way, down we fall, hollywood girl,highway to nowhere; josh ise bir zaman vine'da takıldı, evlendi falan, bir ara bir dizide oynuyordu, şimdilerde ise youtube'a sarmış durumda. * megan ne yapıyor bilmiyorum, demin instasına bakıp üzüldüm. drake & josh fotoğraflarını falan atmış.

    imdb'den drake & josh bölümlerine bakarken, bizim ülkede 1.sezon 4.bölümün asla yayınlanmadığını fark ettim. two idiots and a baby diye bir bölümmüş, anladığım kadarıyla drake ve josh bebek bakıcılığı yapıyor.

    sanırım çok özledim. :( drake & josh intro, blues brothers
  • hala drake'in şarkılarını ezbere biliyorum ve dinledikçe çocukluğuma gidiyorum. şerefsiz evladıyım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
hesabın var mı? giriş yap