• endüstriyel reklamcılık sektörünün önde gelen, bankaların, telekominikasyon firmalarının ve çoğu bilinen mağazaların direkt üretimini yapan firma.

    firmanın kendine ait oldukça büyük bir üretim sahası var. umarım bu ekonomik krizden etkilenmeden yoluna devam eder. zira 150 kişiye iş veren bir firma
  • tam adı, dsign endüstriyel reklam a.ş.
    türkiye’de neredeyse tüm bankaların atm’lerini üreten ve kuran, yine ulusal ve uluslararası birçok markanın mağazalarını inşa eden, kurumsal kimlik ürünlerini yapan endüstriyel reklam firması.
    reklamın da endüstriyeli mi olurmuş canım demeyin benim gibi. hadımköy’de bilmem kaç bin metrekarede 200 küsur kişiyle yapıyorlar bu işleri. bildiğin fabrika.
  • son zamanlar arabalarını her yerde gördüğüm logosundan dolayı araştırıp sektorun onde gelen acikhava reklam ve mobilya firmasi olduğunu ve kurumsal firmalarla calismakta olduğunu hizmet ve kalitesiyle kendini belli eden 1000 den fazla kisiye is imkani saglayan bir firma olduğunu öğrendiğim tarzı ile fark yarattığını hissettiğim bir firma aşağıya daha fazla bilgi almak isteyenler için web sitesini konduruyorum dsign
hesabın var mı? giriş yap