*

  • digiturk play ile alakası yoktur. uye olmak için öncelikle d-smart üyeliği ve ekstra 3 tl istemektedir. ayrıca aynı anda tek cihazdan, en fazla 4 farklı cihazdan kullanılabilmektedir. bir de rootlu androidde, jailbreakli iphoneda çalışmayacakmış.

    d-smart blu'yu yeni çıkarmışken ve ek para isterken, anlaşılamayan yeni bir d-smart saçmalığı kısacası.
  • içi malesef tamamen çöp. en azından teliflerini aldıkları kendi kanallarında oynayan yabancı film ve diziler olsaydı. ayda 3 tl değil 30 kuruş bile hak etmez.
  • artık iyice kabak tadı veren teknik arızalar ve içeriğinin zayıf olması nedeniyle verdiğiniz paraya değmeyen hede.
  • apple tv için uygulaması bulunmayan tv izleme hizmeti. halbuki blutv'nin var. anlamıyorum içerik çoğunlukla aynı, altyapı da aynı. yapın şuna da bir apple tv app'i.
  • üye olurken blutv'nin daha dar kapsamlı versiyonu olacağını düşündüğüm ama artık sorunları ve yetersiz arşivi ile kabak tadı vermeye başlamış hizmet.

    yani ayda 3 liraya pek bir şey beklemedim ama sözde arşivde görünen dizileri izleyebilmeyi düşünürken mesela çemberimde gül oyanın, yaprak dökümünün falan son 5 bölümü falan var. veya lise defterinde mesela bölüm açıldıkça eski bölümler siliniyor komik bir şekilde, yabancı diziler görünüyor ama hiçbirinde düzgün 1. bölümden başlama yok hepsi aralarda kalmış bir grup bölüm.
    teknik olarak son 2-3 aydır hiçbir gelişme göstermiyor, bir diziyi başlattıktan sonra geri dönemiyorsunuz, sayfa yenilemek zorundasınız.

    açıkçası 10 gün içinde istediğim şekilde gelişme göstermezse hem kendisini hem d-smart üyeliğimizden vazgeçeceğim.
  • dsmart'ın tablet, cep telefonu ve bilgisayarlarda izlenmesine olanak sağlayan uygulaması. ayda 3 tl olarak teklif edip duruyorlar. değer mi, performansı nasıldır, kullanan arkadaşların yeşillendirmesini rica ederim.
  • 'filmler'inin 'en yeniler' kategorisinde gattaca ve hook vs. filmler olan uygulama.

    arada serpiştirilmiş birkaç iyi film de ya açılmıyor ya da bozuk oynatıyor. pek sallamıyorlar sanırım bu hizmeti.
  • cep telefonu uygulamasında "canlı yayın" sekmesi çalışmıyor, tıklayınca boş beyaz bir ekran çıkıyor, 3 haftadır formula 1'i izlettirmediler.

    müşteri hizmetleri ise iş bilmez. bu sorunu 3 haftadır çözemediler.
  • unutulan şifre için insanı süründüren platform.
    şifremi unuttum talebi gönderiyorum, "mailinize gönderilmiştir" deniyor ama tık yok.
    müşteri hizmetlerini arıyorum "görüküyor" şeklinde konuşan elemanlar "birşey yapamıyoruz buradan" diyerek şikayet oluşturabiliyorlar sadece.
    web sitesindeki canlı destek de sadece "teknik birime yönlendirdik" diyebiliyorlar.
    saatlerce bekliyorum ne arayan var ne soran. sonra diyorlar ki 48 saat içerisinde aranacakmışım.
    arkadaşlar bakın dekoder sıkıntısı, yayın sorunu falan bunlardan bahsetmiyorum.
    şifremi yenileyemiyorum ya şifremi! yıl olmuş 2020 siktirboktan şifremi bile gönderemiyorlar bana.
  • tam da formula 1 yarışı öncesi bozulan platform. dsmart benim için bitmiştir. taahhüt bittiği gibi iptal ediyorum. miss gibin ssport plus alıp devam ederim daha iyi.
hesabın var mı? giriş yap