• işsiz olmam sebebi ile d-smart faturamı maalesef 4 ay boyunca ödeyemedim. d-smart tarafından ne arandım, ne mesaj atıldı, ne haber verildi ve habersiz icraya düşürüldüm. o zaman bana mesaj geldi ve 300 tllik faturamın 1866 tl olduğunu öğrendim.

    pek sayın şirket çalışanları icraya düşecek diye mesaj atmak, aramak çok mu zordu ? pandemi dönemi zaten işimiz gücümüz yok. paramız yok ve geçinemiyoruz. ki olsa zaten ödeyeceğim borcumu. hayatım kaymış bir tekme de siz atmaktan ne zevk aldınız ?

    müşteri temsilcisi arıyorum cevap veren bile yok. yoğunluk varmış.. yeni abone olsaydım 50 kere kapıma gelmiş ve aramıştınız ama değil mi ?

    kimse yanlış anlamasın ben demiyorum haklıyım diye. borcumu ödeyemedim evet ama bir mesaj atsaydınız en azından olmayan param daha da yok olmazdı. işte bu soygundan, hırsızlıktan, haksızlıktan şikayetçiyim.

    özetle; d-smart'ın 200 tllik fatura borcunu, müşteriye bir haber vermeden icraya verip 1.866 tl yapması rezaletidir. 1 ay ödenmeyince kapanmış, 3 ay sadece vergi ve açıp kapama ücreti gelmiş. sonuç bu.

    edit: https://resmim.net/w6l57z/

    fatura bedelleri ve icraya düşen tutar.
  • fatura bedellerini ve son gelen icra tutarının fotoğrafını yükledim. bu faturaya bu kadar yüksek bir bedel yapmak hak mı? pandemi döneminde habersiz bir insan nasıl icraya verilebilir? yazıklar olsun.
  • arkadaşlar ben abonelik iptal etmedim kesinlikle. fatura ödeyemedim. şu anda icraya verildiğimi bile dsmart sisteminden gördüm. 1700 tl fatura geldiği yazıyordu gelen mesajda, dsmart sistemde 1866 yazıyor. benim faturam neymiş ne olmuş lütfen bana yardımcı olun. bile bile faturamı ödememiş değilim, unutmadım da. param yoktu. habersiz gelip icraya verilmek haksızlık. insan bir mesaj atamaz mı? bunun hukuki bir boyutu yok mu bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  • fatura 3 ay ödenemeyince taahhüt iptal oluyor ve icraya verirken hepsini istiyorlar , kısaca özeti bu size özel bir durum değil genel uygulama bu şekilde...

    dosya şuan mts dosyasıdır gidin itiraz edin bu miktar için d-smart masraf edip itirazın iptali davası açmaz , eliniz bollaşınca ödersiniz...
  • lanet olsun zaten bu ülkede herkes şirketleri korusun, her yasa onları korusun. müşteri değeri yok.
  • (bkz: up up)
  • ne desem gg, ben olsam ödemem. maaşa haciz maciz uğraşsın dursunlar.

    gider senet sepet sokarım araya onu da ödememek için takla atarım.

    bu ülkede dürüst olanı skiyorlar. alemin ibişi ben miyim?
  • rezil bir kurum sakın dsmart'ın her hangi bir ürününü alıp tüpçü'yü zengin etmeyin. bir senedir müşteri hizmetlerine yazıyorum cevap yok, haksız yere modem ücreti alıyorlar, modem göndermedikleri halde bir senedir faturaya yansımaya devam ediyor. bunun adı düpedüz hırsızlık
  • dsmart pişmanlıktır.
  • bu o. çocuklarıyla 4 aydır uğraşıyorum. hangi birini anlatsam bilmiyorum.
    her aradığımda konuştuğum kişi dahil hepsine beddua edip kapatıyorum.
hesabın var mı? giriş yap