• burak aksak'ın ot dergisindeki berbat sözünü henüz üzerimizden atamamışken başımıza gelen yeni bir vaka. bir insan sırf adının tınısı var diye aydın muamelesi görürse olacağı bu. ot, tırt, saman, fırt, cins, kafa, beyin, kelle paça, beyran gibi ülkede edebiyat bırakmayan, her şeyin içini boşaltan dergiler yüceltti bize bunları hep. alın okuyun sizin eseriniz işte:

    "yasadır: erkek sahip, kadın ait olmak ister."

    lafa bak lafa. yasaymış. menemen yerken mi yazdı acaba bunu?
    buyrun link:

    https://twitter.com/…cane/status/940667012853977095
    edit: bu adama "hoca" diyenler bir tane akademik çalışma, bir tane başarı koyun önümüze. neyin hocası bu adam?
  • hadi bi de ben yapayım bari:

    (bkz: dücane cündioğlu kim amk)

    zorunlu edit: dücane cündioğlu'nun kim olduğunu biliyorum, fikirlerinin, ideolojisinin, geçmişinin ne olduğunu biliyorum. kerameti kendinden menkul, düşüncesi boş, kendisi boş bir kişilik. elbette bunlar benim kişisel fikirlerim. kimse katılmak veya onaylamak mecburiyetinde değil. hemen üstte verdiğim bkz'a gelirsek; bu çoğu zaman, bahsi geçen kişi tanınmadığı için değil, söylenen sözün yanlışlığı ve mantıksızlığı veya da sözü söyleyen kişinin gerçekte konu üzerine yorum yapma ehliyetine sahip olmadığı düşüncesinden yola çıkılarak yapılmış ve de karşı argüman üretilemediği ya da üretilmek istenmediği durumlarda kullanılan dolaylı ve kelime oyunlu bir eleştiri şeklidir.

    (bkz: ad hominem) *

    mesaj atıp ismin anlamını filan açıklayan arkadaşları da allah'a havale ediyorum.

    a m k.
  • ortalama türk erkeğinin cümlesi. birbirimizi kandırmayalım. entelektüellikle, edebiyatla alakası yok. burada açılan başlıklara, girilen entrylere bakmak yeterli. kadını eziklemeye gelince herkes laciverd.

    (bkz: ataerkil kültür)
  • "la femme est un produit de l'homme. dieu a créé la femelle, et l'homme a fait la femme ; elle est le résultat de la civilisation, une oeuvre factice."

    kadın erkeğin ürünüdür. tanrı dişiyi yarattı, erkek de kadını yaptı: kadın medeniyetin neticesidir, yapay bir eserdir.

    gustave flaubert, pensées
  • "dücane cündioğlu'nun düzgün tweet'i mi var ki?" diye sorduran tweet.
  • (bkz: dücane kalfa)
  • doğan cüceloğlu diye okuyan bir tek ben miyim?
  • sırf bu adam yazıyor diye okumayı bıraktığım aylık dergi var . okumak için harcadığım para bu adamın cebine girmesin diye. hastalıklı bir beyinin attığı tweet.
  • yasadır: insan doğanın her türlü dayatmasını kırmakta olan varlıktır. dolayısıyla dücane beyefendi'nin yasası geçersizdir. bu topraklar halbuki filozofu bereketli topraklar olmasına rağmen post milenyum çağında çıkara çıkara anca bu kadar felsefeci çıkarabilmektedirler. gelecek nesiller adına ben şimdiden üzgünüm. kusura bakmayın çocuklar size anca dücane cündioğlu gibi felsefeciler çıkarabildik.
hesabın var mı? giriş yap