• kisisel sebeplerden oturu cok sevdigim tiyatrodan sogumama onayak olmus oyundur, ama yine de andigimda mutlu olurum nese dolarim bu oyunu, benim yerime cikmis kardesim de misler gibi oynamistir.

    "memetmis papaganin adi" bolumu aklima geldikce gulerim hala.memet diye papagan mi olur? cameo yapmis belli ki memet baydur.
  • bu sene anadolu üni devlet konservatuarı üçüncü sınıfları tarafından sergilenmiş.. bi memet baydur oyunu..
  • izmir devlet tiyatrosunda bu yıl sahnelenen bir memet baydur oyunu.devlet tiyatrosunun abuk repertuar politikasına uymaması nedeniyle nasıl sahnelendiği konusunda şaşkınlık yaşıyorum.
  • (bkz: memet baydur)
  • şu sıralar izmir devlet tiyatrosunda sergilenen,okul munasebetiyle gitmek firsati bulamadgım ve her otobuse bınısımde bir şekilde pano yahut afiş yoluyla gozume ilişen gıtmek için gaz veren oyun..
  • arkadaşlarımın aman bu oyun senin oyunun, hem düdüklüsün hem bamya seversin, mutlaka görmen lazım diyerek bilet alıp beni götürdükleri, benim bamya dediğin kuzu etli olur , hem düdüklüde olmaz diye itiraz ettiğim ( oyuna gitmeye değil tabii ki), fahrettin beye bu anlamda canı gönülden katıldığım, aynı zamanda gülmekten de katıldığım , izmir devlet tiyatrosu sanatçılarının başarıyla sergiledikleri ve aralık ayı boyunca da konak sahnesinde pazar ve pazartesi günleri hariç hergün sergileyecekleri oyun. ancak fahrettin bey oyunun sonlarına doğru mevsimin azizliğine uğramış olsa gerek hiç ses çıkarmaması , kıpırdamaması gereken bir sahnede birkaç defa öksürdü hafiften. o kadar kusur kadi kizinda da olur diyor, saygıyla selamlıyorum kendilerini. sanatçıların performanslarını çok beğenmekle birlikte haddim olmayarak oyunun duygusallaştığı anlardaki repliklerin bana biraz zorlama gibi geldiğini de belirtmeden geçemiyeceğim.
  • 1998 senesinde robert kolej orta bolum oyuncularinin sahneye koydugu ve edebiyat ogretmenlerimizden mehmet uysalin yonettigi oyun... taylan halicinin yardimlari da unutulmazdi...
  • oğuz büyükberber'in bir parçasının ismi aynı zamanda.
hesabın var mı? giriş yap