aynı isimde "dudullu postası" başlığı da var
  • serkan yılmaz'ın instagram hesabından dizisinin çekileceğini haber verdiği, hem de yönetmen olarak koltukta onur ünlü'nün oturacağı, penguen dergisindeki en sevdiğim köşe...
  • serkan yılmaz instagram hesabından şöyle paylaşmıştır güzel haberi

    --

    arkadaşlar bi güzel haber! 8.5 yıl penguen'de yazıp çizdiğim dudullu postası dizi oluyor. üstelik yönetmen kim?! onur ünlü :) onur abi ile tanıştım, tam tahmin ettiğim gibi, yaptığı işlerin ruhunda bi abi çıktı. yalan dolan yok gözünde. insan gibi bakıyor :) yok yalakalık değil, güzel adam işte, insana iş yaptığını biliyor. sadece senaryoyu okudum. ne olduğunu tam ben de bilmiyorum ama güvenli ellerde olduğumu biliyorum. senaryo alev alev, çok güzel iş. zor zamanlarda geliyo çocuk. umarım hayırlı olur hepimize. bilmiyorum, bi tuhaf hissediyorum. henüz hangi kanal onu bile bilmiyorum. sokak röportajı yaptıktan sonra "hangi kanal" diye soran adam gibi sormadığımdan onur abiler de beni sevdi galiba. yıllardır yazdığımdan içimde bilinçli bir şizofrenlikle yaşayan, kendi yazılarını kendisi yazan asım velioğlu karakteri can buluyor resmen. ikimiz de inanamıyoruz. :) asım gururlu ve mağrur camdan uzaklara bakıyor. "meh meh meh" diyor. ben ise bilmiyorum, bi acayip oldu :) evet f.m.k. :) (yorumlara teşekkürler arkadaşlar)
  • funda alp tarafından sosyal medyada paylaşılan fotoğrafında etiketli isimler arasında ali atay ve serkan keskin'in de bulunması, aboov, yoh artık nidalarıyla karşılanmasına sebep olmuş dizi. ben öyle karşıladım en azından.

    salih ucan uyardı, link koymamışım.

    link 1
    link 2
    funda alpin tweeti
  • umarım dizi hikayesi otis abi'ye dönmez. otis abi'nin dizi haberi geldiğinde de çok sevinmiştik ancak sonrasında proje iptal oldu.

    gerçekleştiği takdirde ise çok iyi bir dizi olacağını düşünüyorum nitekim onur ünlü'nün el atıp da altından kalkamadığı bir iş olmamıştır.

    ali atay kadroda bu arada. acaba asım velioğlu'nu o mu canlandıracak?
  • asım velioğlu’nu m.b.’ın canlandıracağı dizi
  • (bkz: https://www.youtube.com/watch?v=a4uicfx5mpo)

    teaser gelmiş ama kimse sallamamış ya da ben yanlış yerlerde geziyorum.
  • dizi geçmişte geçiyor sanırım. dudullu'da öyle bir yeşillik yok. blutv'yle tekrar deneyebilirim yine de
  • fragmanındaki leyla ile mecnun detayıyla sevindiren dizidir.

    benzer kafada bir işi inatla aynı oyuncular yerinde farklı oyuncu kadrosu ile denemek daha mantıklı bir karar olabilir.

    serkan yılmaz'ın sadece asım velioğlu köşelerindeki hikayelerini senaryolaştırsalar bile yeter bence.

    asım velioğlu'nu da güven kıraç canlandıracak ki bu da diziyi dört gözle beklemek için yeterli.
  • serkan yılmaz'ın bir sene önce falan çıtlattığı bir şeydi dudullu postası'nın dizi olması, muhtemelen projesi daha eskidir. sanıyordum ki işler aksadı da bu zamana kaldı, meğer sağlam kadro kurmak için geçmiş bunca zaman. serkan yılmaz, türk mizahının son kalan neferlerinden bence. şu an piyasada kalitesini koruyabilen ender adamlardan, umarım bu proje onun söndüğü değil de daha da parladığı bir iş olur.
  • sıdıka bile olmamişti, bunda malzeme de yok hic olmaz. yerli mizah hala nasreddin hoca seviyesinde, yerli film/dizi sektorunu biliyorsunuz zaten.
hesabın var mı? giriş yap