• 2010'da vizyona girmesi planlanan, robert downey jr. kişisinin rol aldığı komedi filmi. the hangover'ın yönetmeni todd phillips tarafından çekilmekteymiş ve ondan daha komik olacağı iddia ediliyormuş.

    (bkz: hasiktir diyorum)
  • ing. vade tarihi demektir. (bkz: senet sepet çek çük)
  • bugüne kadar izlemiş olduğum en komik filmlerden biri olan the hangover'ın yönetmeni todd phillips yönetmiş, robert downey jr. ve bayıldığım zach galifianakis oynamış ve bir yol filmi yapmışlar, öyle mi? izlenir ki bu.
    tanım: 3 aralık 2010'u heyecanla beklememe yol açan film.

    http://www.imdb.com/video/imdb/vi2744977689/
  • the hangover ile baslayan serisini tamamladiginda todd philipss komedinin kitabini yeniden yazacak dedirten film...

    --- spoiler ---

    i am not naming by child after a masturbating dog

    ve tabii ki robert downey jr.'dan geliyor

    i have never done drugs in my life

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    trailer'ından: http://i52.tinypic.com/260cvax.jpg

    tanıdık gelmedi mi: http://i52.tinypic.com/2cdyjns.jpg

    o değil de kardeşim, ne istiyorsunuz rahmetlilerden?

    --- spoiler ---
  • an itibari ile imdb puanı 7.1 olmakla beraber, bir an önce izlenmesi farzdır.
  • kanaatimce olmus olan bir yol filmidir.

    film, sirtini zach galifianakis ile robert downey jr. arasinda olmayan kimyaya dayiyor ve cok basarili oluyor. filmi gectim, anladigim kadariyla gercek hayatta bile cok iyi anlasamamislar cekimlerin basinda. simdi absurd komedi dicem, ama filmi izlerken absurd gelmiyor cok. oyle bir karakter ki ethan, ondan herseyi bekliyorsunuz. basi dertten hic kurtulmayan kucuk kardes misali.
  • iyi değil kötü de değil. the hangover tadını çok az verebiliyor. yer yer felaket komik sahneler var ama yetmiyor. çünkü çok daha iyisini yapabilecek bir yönetmen vardı sonuç olarak. absürdlük desen yerlerde sürünmüş. filmi zaten zach galifianakis kurtarmış.

    ne diyeyim the hangover'da her sahnede çok ince detaylarla göndermeler yapabilen yönetmen bu filmde sıçmış resmen.

    =spoiler=
    filmin sonu resmen bok gibi. klişe komedilerden de alışık olduğumuz gibi her şey yolunda gayet mutlu bir son. yani feci zorlama olmuş sonu. bak bunun çocuğunu doğurtayım eşiyle arası fıstık gibi olsun, bu da hollywood'a girsin o mal haliyle. bu zencimizin de bi kabahati yok vs vs. iyi halt etmişler.
    =spoiler=
  • todd phillips adı geçtiği için bundan sonra çekeceği tüm filmlerde olacağı gibi the hangover ile kıyaslanacak film. bu büyük bir dezavantaj tabi..

    atlanmaması gereken nokta bu 2 filmin senaristlerinin farklı olduğu. bu noktada yönetmene yüklenmek çok da doğru değil. kaldı ki road trip'ten itibaren tarzını seven biri olarak beni kahkahalara boğdu film. zach galifianakis* zaten başlı başına bi komedi unsuru. e kadro da güzel olunca film sarıyor. biraz ağır tempolu başlıyor ama sonuna doğru dozaj artıyor..

    --- spoiler ---
    masturbasyon yapan bebekten sonra bu kez de evcil köpek fikri salonu en çok yaran sahneydi..

    --- spoiler ---
  • ikinci bir the hangover etkisi yaratır mı merakı ve heyecanıyla gittim ancak yaratmadı. hiç gülmedim, hiç yarılmadım dersem de yalan söylemiş olurum. biraz dozunu kaçırsalarmış keşke..
hesabın var mı? giriş yap