• aldığım en tatlı antidepresan. anksiyeteye inanılmaz iyi geliyor. normalde kafana taktığım ne varsa şimdi "amaan boşver" diyerek geçiriyorum sayesinde günlerimi.
  • bütün antidepresanlar gibi bende ağır uykuya sebebiyet veren hap.
  • geçen sene kullanmış olduğum ve o dönemde işe yaramış olan ilaç. geçiş sürecinde oldukça yararlı olmuştu. 7-8 aylık süreç benim geçmezdi aksi halde.
  • dudağım sürekli seyirince nöroloji doktorunun yazdığı ,eve gelip burayı okuyunca antidepresan olduğunu öğrendiğim ilaç ,kullanmıyom amk!
  • cymbalta ve duxet'in muadilidir.
  • saçmalığa gel, ortopedi doktorumun bana yazdığı ilaç!

    amk, dizimi 4 ay önce ameliyat etmişsin, 4 ay acı çekip düzelmemişim, sonrasında 1 ameliyata daha sokmuşsun beni, ondan 2 hafta sonra tedirginim diye kafasına göre (bana söylemeden) antidepresan yazmış herif bana.

    ben ağrı kesici tarzı bir şey diye, zaten günümün yarısı da egzersizlerle geçtiği için hiç bakamadım bile ilaca ve gecenin bu saatinde, kafam bi tuhaf olduğu, saçma sapan bi şekilde bi uykusuzluğum olduğu ve ilginç ilginç şeyler düşündüğüm için, en çok da “beyin kimyamda bir gariplik hissettiğim için” dedim “ulan bu ilaç ne ayak acaba?” çünkü bu ilacı aldığımdan beri bir huzursuzluk var üstümde.

    ah be doktor, benim tek derdim dizimin iyileşmesi, sen siktir et benim anksiyetemi filan, şu dizim düzeldiği anda bende anksiyete filan kalmaz, ama dizim düzelmezse de yaşam enerjisini bırak, yaşama isteğim bile kalmayacak diye korkuyorum.

    vay amk...

    neyse, benim antidepresan geçmişim var bissürü ve 2 yıldır kullanmıyorum, dönmek de istemiyorum amk.
  • topu topu 4 gündür kullanmıyorum ona rağmen anksiyetem halay çekmeye başladı.
  • migren ataklarının kontrolünde de tercih edilen, özellikle dideral ile birlikte kombine edildiğinde çok güzel sonuçlar veren snri grubu ilaç. severiz kendisini.
  • psikiyatr beyefendinin bana reçete ettiği ilaç.

    kendine güvenin gelir, enerjik olur, kaygılarından kurtulursun diye verdi.

    seans boyunca benim uydurma şikayetimden yola çıkarak özel sektörün acımasızlığından bahsetti. bir an ben doktor o hasta sandım. meğer ne dertliymiş.

    ilk gün kullandım, sonrasında kararsızım. faydasını gören, etkilerine hakim kullanan arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim.

    bu arada psikiyatriye inanmam. yaşasın (bkz: thomas sasz) . gitme amacım ritalin, malum illegali cep yakıyor.
  • 7 aydır devam eden ama bir tanı koyulamayan şikayetlerim sonucu doktorun önce 30 mg,20 gün kullanıp hiç fayda görmeyince 60mg yazdığı ilaç.ulan iyice ilaç deneği olduk anasını satayım. önceki doktorda sulinex diye bir ilaç yazmıştı ve fayda etmemişti. sonunda hacı hocaya düşürecek bu modern tıp beni...
hesabın var mı? giriş yap