• trt eski genel müdürlerinden şenol demiröz' ün oğlu. istanbul üniversitesi iktisat fakültesinde bulabileceğiniz kaliteli hocalardandır. keynesyen`dir.
  • i.ü. iktisat fakültesi iktisat bölümü ögretim üyesidir. docenttir kendileri ve iktisadi gelisme uluslararasi iktisat anabilim dalinda yer alir. iktisat derslerine girer ve dersi oldukca iyi anlatir. cay ve sigara ile ilgili bir cok örnek verir ögrencilerine zira kendisi bu ikisinin onun icin vazgecilmez oldugunu söyler. sinavlardan önce soracagi sorulara örnek verir fakat onlardan hicbiri cikmaz. bu acidan biraz gicik olunasidir ama derse girince de bir o kadar da sevilesi bir hocadir. gelecekte üstad olacagi kesin gibi birsey olan baba bir hocadir. marmara üniversitesi ingilizce iktisat mezunudur aslinda ama orada calismayi tercih etmemistir.
  • istanbul üniversitesi iktisat fakültesinin önümüzdeki 30 yılına damga vurmasını beklediğim şimdinin doçent'i geleceğin profesörü. ders anlatırken aşırı konsantre şekilde boşluğa bakan,öğrencisiyle iletişim kurabilen,ekşi sözlükte kendisi için yazılanlardan bahsederken cebinden çıkardığı beş lirayla örnek vermeye günümüzde de devam eden eğitimci..
  • numarası lazım bilen verebilrmi
  • enaniyet sahibi bir hoca. aldığı dini eğitime(!) dayanarak söylüyorum.bireyin ene dememesi gerektiğini unutuyor sanırım. sürekli ben onu da yaptım,orda da bulundum muhabbeti çeviriyor. hoş değil.

    :imla
  • 'vize notlarını final günü açıklayacak herhalde' dedirtendir. az laf çok iş felsefesini benimsemeli.

    üstelik bugün yazacam,yarın tamam,akşama hallediyorum gibi alaycı ifadeler kullanarak öğrencileriyle alenen dalga geçebilen biridir kendileri.
  • utanmaz. aşağıda linkini verdiğim yazıda, üstüne basa basa türk bankalarının yabancılara satılmasını derviş'e bağlamış., ki derviş zamanı satılan tek türk bankası demirbank'tır ve onu da hsbc aldığında türkiye'de ve dünyada olay olmuştu batan bir ülkenin bir bankasını neden aldı vs. diye.

    dandik bir akademisyen olabilirsin ama üç kuruş namusun varsa dürüst ol türk bankaları yabancılara 2005-2012 arasında akp'nin gazlaması ile satıldı. ve bu bir başarı unsuru olarak anlatıldı.

    her banka satış devir sözleşmesinde bir akp'li bakan/başbakan orada bu "kutlu" olayı yorumlayan bir konuşma yaptı bunu da desene. son yıllarda körfez ülkelerine ve ruslara satılan bankaların tamamen akp'nin dış politika açılımlarının bir sonucu olduğu yazsana.

    ulan harbiden, siyasi konulara girmiyeceğim artık diye söz verdim kendime ama böyle utanmazları görünce dayanamadım sabah sabah.

    http://www.gazetebirlik.com/…eden-tartisilmiyor-ii/
  • kendisi çok kaliteli, kalender, emek sarfeden, yardımsever bir insandır. sözleri gram egoizm ve narsisizm barındırmaz. fakülte önünde sigaraları yakıp çok keyifli sohbet edilebilecek ender öğretim görevlilerindendir. şahsımda yeriniz ayrı hocam.
  • istanbul üniversitesi bünyesinde görev yapan kavanoz dibi gözlüklü, yamuk kaşlı akademisyen.

    derslerde sürekli çay-sigara ilişkisi ve tavuk eti sevmemesi gibi şeylerden bahseder. sınavdaki soru tiplerini önceden söyler lakin sınav sonuçlarını bütünlemeye 24 saat kala açıklar.

    tuhaf adamdır vesselam...
  • istanbul iktisat’ın sevimli mi sevimli hocalarından biridir. konu nasıl her seferinde la grange’lardan, marjinal teknik ikame oranlarından abdülhamit’lere yavuz sultan selimlere geldi yahu ben o arada nerdeydim ne kaçırdım diye her ders kendinizi sorgulamanıza neden olur. çok tutarlı biri olmasa da tertemiz bi kalbi olduğu her halinden bellidir, uğraşır çabalar, denklemler birbirine girer, hocam o denklemlerle 17. yüzyıla gider, bütü finalle aynı bazen daha kolay yapar önünde sonunda güldürür yüzünüzü.
hesabın var mı? giriş yap