• kadıköy tepe nautilus alışveriş merkezinin tam karşısında kocaman bir binadır. ücretleri biraz tuzlu olmakla birlikte bir çok dil seçeneği vardır.(sanırım ukteci burayı sormuştur)
    ayrıca daha önce inglizce dersleriyle ilgili attığım mailden bilgiler:

    1 kur iki veya üç ay sürmektedir.
    96 ders saatinden oluşmaktadır.
    toplam 5 kur vardır.
    1 kur ücreti 800 milyon olup peşinde %15 indirimimiz vardır.
    vade farksız taksitte yapılmaktadır.
    ders saatlerimiz;

    haftaiçi sabah 10:00-13:00 (2 ay)

    haftaiçi akşam 19:00-21:00 (3 ay)

    haftasonu sabah 09:30-13:30 (3 ay)

    http://www.dunyadillerimerkezi.com/
  • bağdat caddesinde suadiye mcdonalds ın yanındaki binada, ataşehirde muammer güler öğrenci yurdu nun karşısında olmak üzere 2 adet şubesi vardır.
  • galaxy s4'ün yeni üstlendiği özelliği. s-translate.
  • 1 kur 60 saat ders yapılacak bilgisiyle gidilip ücreti "nakit" ödenip kayıt olunan, sonra arayıp 30 saat kurs yapılacak işinize gelirse minvalinde bir konuşma yapan kurum. şartlar kabul edilmeyip para geri almak istenildiğinde ise ayaklarına kadar gidip dilekçe yazılır. dilekçenin kabul edilmesi 1-2 hafta sürer denir bi daha haber alınamaz. 2 ay sonra yine ayaklarına kadar gidilir. dilekçeniz kabul oldu paranız muhasebeden kaynak sağlandığı anda hesaba yatacak derler. noterden 100tl verip ihtar çekmeden de o parayı bir daha rüyanızda göremezsiniz. ihtar çektikten sonra da paranızın ancak yüzde 70ini geri verirler. hiç bir eğitim vermeden, herhangi bir hizmet sağlamadan sadece zaman kaybı ve sinir, stres sağlayarak kendilerine hak talep ederler.

    velhasılıkelam uzak durunuz.

    edit: tamamen bir arkadaşımın başından geçmiştir. nasıl doldurduysa artık.
  • kurtköy şubesinden uzak durmanız tavsiye edilir. almanca seviyesi ancak a1 seviyesinde olabilecek bir hoca ile almanca eğitimi vermeye çalışırlar. hoca ne sorulara cevap verebilir, ne de doğru düzgün gramer bilgisi verebilir. dersin 30-40 dakikasını düzenli fiillerin çekimlerini tahtaya yazarak geçirir ve bunun karşılığında 48 saatlik eğitim için sizden 1000 tl ücret alırlar. siz de almanca'dan soğursunuz.
  • bugün tanıştığım ataşehir şubesinde ispanyolca eğitimim için sabırsızlanıyorum... referanslarla geldiğim ataşehir şubesinde umuyorum ki herşey çok güzel olacak ... ;)

    edit: yaklaşık 3 aydan az bir süre içerisinde bir ispanyol ile rahat bir şekilde anlaşabilecek seviyeye beni getirdiler. sistemleri gerçekten çok güzel ve başarılı. yabancı dil ihtiyacı olan herkesin mutlaka gitmesini tavsiye ediyorum...
hesabın var mı? giriş yap