• insanlık sadece aseksüalite ile kurtulur. çünkü afedersiniz her şeyin, her kötülüğün başı sekstir. amdır, yarraktır.

    kimse kusura bakmasın ama bu böyle.

    neden pahalı kıyafetler giyiyorsun? ''iyi hissediyorum'' siktir lan. beğenilmek için. kim tarafından? bir yarraklı veya bir amlı tarafından.

    neden pahalı aksesuarlar takıyorsun? ''şekil şukul takılmayı seviyorum'' siktir lan. beğenilmek için. kim tarafından? bir yarraklı veya bir amlı tarafından.

    neden vücut geliştiriyorsun? ''fit ve sağlıklı olmayı seviyorum.'' siktir lan. amlı tavlamak için.

    neden squat yapıyorsun? ''fit ve sağlıklı olmayı seviyorum.'' siktir lan. yarraklı tavlamak için.

    neden yeni nesil türk gençlerindensin? ilgi budalalığı, yarraklı veya amlı tavlama çabası.

    ne zaman tüm dertlerini unutuyorsun? ''sarhoşken, sevişirken'' bravo bildin.

    ...

    neden para kazanıyorsun? ''geçinebilmek için'' tamam, geçin.

    neden geçinmek istiyorsun? ''rahat bir hayat için'' tamam rahat.

    ne anlamda rahat? ''işte huzur falan'' tamam huzur.

    huzur nasıl olur? ''sağlık ve mutluluk'' tamam sağlık ve mutluluk.

    nasıl mutlu olursun? ''aşk falan işte'' tamam aşk.

    aşk ne? ''karşılıklı sevgi işte'' siktir lan. seks desene sen şuna. ''neden?''

    neden mi? bak kancık insanoğlu. bak evveliyatını silktiğimin insanı. ulan neden o zaman sevgilim şöyle olsun, böyle olsun diyorsun?

    ''olmasa da olur. olursa daha güzel olur'' siktir lan. nah olmasa da olur. ya sen körsün, o topal. ya da kendini ve karşındakini kandırıyorsun.

    ''ya ne alakası var'' siktirme alakanı da cevap ver. nasıl doğdun? ''anne baba işte. bu nasıl soru?'' siktirme sorunu da dinle; seksle doğdun sen kuzum. seksle. evrendeki en büyük hazla doğdun. ''yoo ben mesela dans ederken de mutlu oluyorum, koparken de'' koparttırma boynunu mal mal konuşma. seksten büyük zevk mi var? yok.

    ...

    hırsız neden evine giriyor? paraları çalıyor? ''neden?'' daha iyi bir yaşam için. ''hmm'' siktirme hmm'ını uyansana, başta ne dedik? rahat dedik, huzur dedik, aşk dedik, sonra seks demedik mi? her şeyin ucu sekse dokunuyor. her şey haz.

    yok karı kız tavlayayım diye saç sakala şekil vermek, yok erkekleri baştan çıkarayım diye tayt mayt giymek ''yaa rahat oluy..'' siktir lan. insan değil misiniz hepiniz aynısınız amına koyayım.

    cinsellik, erotizm, şehvet yüzünden herkeste kişilik bozukluğu var.

    kimi çok güvenip bekaretini veriyor. bunun yüzünden toplumdan dışlanıyor.

    kimi nefsine hakim olamayıp tecavüz ediyor. bunun yüzünden hapis yatıyor.

    kimi bir am uğruna dağları, bir yarrak uğruna denizleri aşıyor.

    lezbiyen, biseksüel, gay, transeksüel, nekrofili, fetişizm, swinger, pedofili vs... tüm bunlar neden var? hazcılıktan. neden var? en büyük haz yüzünden. ne bu en büyük haz? seks.

    aseksüel olmak keşke bir karar olsaydı. o kararı verirdim. kafan rahat bir kere. ne lüks mekanlarda takılma ihtiyacı, ne şurada burada şekil şukul değiştirip gezmek, ne yarım saat saça zaman ayırmak, ne kızları, erkekleri tavlayayım diye vücutta modifikasyonlar yapmak, ne boktan boktan, tarzın olmayan müzikleri benimsemeye çalışmak... hiç birisi olmayacak.
  • hatalı bir mantık zinciri neticesinde varılmış sonuç. insanların sekse ulaşmak için "kötülük" yapıyor olması, seksin kötülüğe yol açtığı anlamına gelmez. insanlar "kötülük" yapmadan da sekse ulaşabilirse kötülük yapmaya gerek olmaz.

    bakın şöyle bir örnek verelim, mesela benim canım pasta çekti ama pasta pahalı. pasta yemek için para gerekiyor ama bende para yok. o zaman ben ne yapıyorum, para kazanmak için kiralık katil oluyorum, gidip cinayet işliyorum. sonra kazandığım parayla pasta yiyorum. bu durumda kötülüğün kaynağı pastadır denebilir mi? denmez. suçu pastaya atmaya çalışabilirsiniz ama pasta masum bir gıdadır. suç, pastaya ulaşmaya çalışırken "kötülük" dediğiniz yöntemi izleyen sizdedir. dolayısıyla seks gibi muhteşem bir aktiviteyi lütfen rahat bırakalım.

    seks bir insanın başına gelebilecek en iyi şeylerden biridir.
  • herşey keşke bu arkadaşın dediği kadar kolay olsaydı. vallahi çok isterdim öyle olsun ama öyle değil be sivilcesi bol kardeşim
  • (bkz: susun deli konuşuyor konuş deli)

    bugüne nasipmiş
  • insanoğlunun yaşamı için gerekli 3s'ten (survival, shelter, sex) birinin, sadece insanoğlunun kendi yanlış kullanımına yönelik olarak bütün kötülüklere sebep olabileceğini şahsen düşünmüyorum.
  • dünyada ki bütün kötülüklerin kaynağı insanoğlunun açgözlülüğüdür.
  • dünyadaki çoğu kötülük seksi yasaklamaktan dolayıdır desek daha doğru. sav eksik.
  • bu durumda erkeklerin pipisini kesip, kadinlarin da kukularina beton dokmek suretiyle tum kotuluklerden kurtuluyoruz.
hesabın var mı? giriş yap