• yıllar boyunca cüzdanda iz yapmadan taşınabilecek müthiş ürün.
  • girilen entriye bakılacak olursa yok ötesi olduğu kadar geciktirici etkisi de olan kondom.
  • 2 dakkadan 25 kere ossbir çeksee ufak bi hesap 2*25: 50dk. bollaşır normal. otur sıfır. (bkz: bilen adam)
  • henüz denemedim. merak ediyoruz efenim. diğerleri gibi tırt çıkmasından korkuyorum
  • 800 lü hatları çalışmıyor.
    azıcık esnaf olun, esnaf !!
  • şimdi elimdeki durex daha yakın hissetleri ne yapacağım diye düşündüren son model ekipman. evet o kadar iyi !
  • bildiğin patlayan kondom yapmışlar.
    sevdiceğe ecel terleri döktüren cinsten.
  • okey de çıkardı böyle bir şey, zero onun adı da.

    beyler almayın. ne okey tenn, ne durex yok ötesi, ne ultra hisset ve ne de yakın temasın hiç ama hiçbir farkı yok. fiyat olarak da 30 tl'lere yaklaşan bir skalası var. yani evet o espriyi izninizle ben de yapacağım; sikmek için aldığın bir şeyi seni sikerek veriyorlar. tanesi 3 tl gibi bir fiyata geliyor. manyaklığın lüzumu yok.

    durex yakın hisset'ten ya da okey hisset'ten şaşmayın. hatta dünyadaki en güzel şey doğum kontrol hapı. partner onu kullanıyorsa dünyanın en şanslı adamlarından birisin zaten. ama her koşulda bu değişkeni sağlayamadığın için prezoyu kullanmak zorunda kalıyorsun. işte o zaman kullanacaksan da dediğim gibi, durex yakın hisset ya da okey hisset. milyon tane çeşidini çıkarsın markalar, gerekirse teflondan yapsınlar, senin dalganı harici bir madde kaplayacak. gebersen de his kaybın oluşacak. gebersen de partnerinde kuruma sorunu görülebilecek. o yüzden kasmayın. prezo dediğin şeyin fıtratı bu.

    durex yakın hisset'e 196 kpbs vbr dersek, yok ötesine de 196 kpbs cbr diyoruz. nasıl ki mp3 kayıplı bir formatsa, prezo da kayıplı bir şey. hissi kaybediyorsun, bu kadar basit. yok ötesi seni flac'a, ape'ye terfi ettirmiyor. mp3 olarak düşünürsen 192'yi 320'ye de çıkarmıyor. kanmayın, kandırılmayın.

    hayır bizim bir arkadaş kanmış da, oradan biliyorum...
hesabın var mı? giriş yap